x

BRENA PODVUKLA CRTU: Zabranila sinu da se druži za Šijanom, evo i zašto!

Stefan Živojinović, stariji sin Brene i Bobe, došao je na kratko u Srbiju, a majka mu je navodno savjetovala da se ne druži sa sinom njene koleginice Goce Božinovske, Mirkom Šijanom jer ga bije loš glas.

Naime, u posljednje vrijeme u medijima je osvanulo nekoliko tekstova o mladom Šijanu, koji nimalo nisu pohvalni pa Brena ne želi da se bilo šta slično desi njenom Stefanu.

 

Stoga je folk zvijezda savjetovala sina da se kloni Mirka jer, sve i da nije on kriv, za Stefana je bolje da bude u društvu koje neće drugima ``upadati u oči``.

 

``Brena je ponosna na svoje sinove, lijepo su vaspitani i ni sa jednim od njih nikada nije imala problema, a to što se s vremena na vrijeme o njima piše zbog djevojaka sa kojima se viđaju, ne brine je uopšte niti joj to smeta. Međutim, nikako neće da dozvoli da joj se djeca provlače po štampi u negativnom kontekstu. Zato je i riješila da reaguje kada su pojedini mediji objavili da je Mirko Šijan navodno uhapšen. Odmah je porazgovarala sa Stefanom i objasnila mu da nije dobro da nastavi sa da se druži sa njim jer svašta može da mu se desi ni krivom, ni dužnom``, otkrio je izvor.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.