x

EKSKLUZIVNO OTKAZALA TEZGU ZBOG BIZNISMENA: Evo gdje će CECA pjevati za DOČEK!

Nisam bio siguran da li je već zakazala novogodišnji nastup, ali mi je rekla: ``Ma, Bogi, taman posla, ne pada mi na pamet da propustim svadbu vaše kćerke.`` Zajedno ćemo nastupiti, kaže Bogoljub za Kurir.

Ceca Ražnatović će Novu godinu dočekati na svadbi kćerke Bogoljuba Karića, saznaje Kurir. Dana Karić, nasljednica srpskog biznismena, udaće se 31. decembra za Vranjanca Nikolu Stoilkovića, a na vjenčanju će, pored najveće balkanske zvijezde, zapjevati i Miroslav Ilić.

 

Ceca je riješila da za doček 2017. ne prihvati nijednu tezgu, već da se proveseli na svadbi prijatelja, na koju je pozvana kao gošća. Svakako, latiće se i mikrofona.

 

- Šta god mladenci i domaćini budu poželjeli, to ću i otpjevati. Oni jesu uspješna familija, ali nikako ne smijemo da zaboravimo činjenicu da su i muzička porodica. Svako od njih zna da svira bar po jedan muzički instrument. Oni su pravi domaćini i vjerujem da će to biti jedna vesela i lijepa svadba. Pozvana sam u goste, radujem se njihovoj sreći i želim im sve najbolje u životu - kaže Ceca i dodaje da još nije odabrala poklon.

 

I vlasnik „BK grupe“ Bogoljub Karić potvrdio je za Kurir da će Ceca biti gost na svadbi njegove kćerke Dane 31. decembra u Beogradu.

 

- Srećan sam što će naša najveća zvijezda Ceca biti naša gošća. Nisam bio siguran da li je već zakazala novogodišnji nastup, ali mi je rekla: „Ma, Bogi, taman posla, ne pada mi na pamet da propustim vašu svadbu.“ Biće to jedan od najsrećnijih dana jer ću ja, poslije mnogo godina, konačno desnom nogom kročiti na svoju, srpsku zemlju - uzbuđeno kaže Karić.

 

Dodaje i da je „čovjek od krvi i mesa“, te da ne može da garantuje da neće pustiti i koju suzu.

 

- A što se tiče pjevanja, naravno da ću zajedno sa Cecom otpjevati neki duet. Dolazi nam i naš prijatelj i takođe velika zvijezda Miroslav Ilić. Inače, pravićemo pravu srpsku tradicionalnu svadbu, sa svim običajima. Znate, kod nas Karića je običaj da na svadbu zovemo sve ljude kod kojih smo bili. Biće to veliko i veličanstveno veselje - rekao nam je Karić.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.