x

LAGALA NAS GODINAMA! Jelena Golubović KONAČNO PRIZNALA na sudu da nije završila fakultet!

Poslije toliko godina upornih tvrdnji da je završila Akademiju dramskih umjetnosti u Kijevu, učesnica aktuelne „Farme“ na sudu nije smjela da laže.

Jelena Golubović je 2013. prilikom ulaska u rijaliti „Farma“, u kojem je i pobijedila, tvrdila da je završila fakultet u Ukrajini i da je režirala sedam pozorišnih komada. 

 

Sve ovo vrijeme su je prozivali kako laže o obrazovanju, pa je dok je bila u „Parovima“ produkcija branila njenu čast i čak donijela na uvid kopiju neke diplome, navodno Jelenine. Međutim, „zaklela se zemlja raju da se tajne sve saznaju“, pa je tako i njena tajna otkrivena prošle nedjelje. Golubovićeva je na sudu priznala da nije rediteljka!

 

Rijaliti zvijezda na suđenju s pjevačem Hasanom Dudićem nije znala da odgovori na pitanje koje komade je režirala i šta je završila.

 

- Ona je smiješna, čak joj se i sudija smijala. Žena je pita šta je završila, ona ne odgovara na to pitanje nego tvrdi da je reditelj. Zatim je sudija lijepo pita pa šta ste vi to režirali, a ona opet ne zna da joj odgovori. Zapetljala se sama sa sobom u svojim lažima. Na kraju je rekla: „Pa dobro, nisam rediteljka, ja sam umjetnica!“ Ona i na sudu, gdje je to strogo zabranjeno, laže, šta dalje da vam kažem - rekao je Dudić za Kurir Stars kad je napustio sudnicu.

 

Ovim su potvrđene spekulacije da je Jelena Golubović zapravo završila samo jednogodišnji kurs, a ne fakultet, kako već godinama tvrdi. Pobjednica „Farme“ u svakom slučaju još uvijek nema zvanje reditelja, jer je postupak priznavanja njene navodne diplome u procesu.

(Informer.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.