x

NE MOŽE DA IH GLEDA: Vesna Zmijanac donijela naglu odluku!

Vesna Zmijanac nedavno je prodala stan na Voždovcu, i to za 80.000 eura! Ona se odselila iz zgrade u kojoj živi i njen bivši vjerenik Željko Rstić jer ne može da ga gleda s novom djevojkom Zlatom Petrović. Pjevačica je odmah po napuštanju „Farme“ riješila da ode iz tog kraja jer ne može da podnese to što je njena koleginica u vezi sa Željkom.

- Vesna je povrijeđena što je Željko smuvao Zlatu. Nije očekivala da će se spetljati s njenom koleginicom. Voditeljku Tamaru Stoimenov je nekako i podnosila, ali Zlata joj baš smeta. S obzirom na to da Petrovićeva dolazi kod Željka, čiji je stan do Vesninog, ona je pobjegla odatle da se kojim slučajem nekada ne bi srele - kaže naš izvor blizak pjevačici i dodaje:

 

- Zmijančevoj se javio manje poznati pjevač Vladimir Petkov, s kojim se lako dogovorila u vezi sa prodajom - završava on.

 

Ovim povodom pozvali smo Vesnu Zmijanac, koja je s kćerkom Nikolijom trenutno u Atini, ali se ona nije javljala. Njen bivši dečko Željko najprije se javio i zamolio nas da ga pozovemo za 15 minuta, a onda više nije odgovarao na naše pozive.

 

Jedina koja se javila je Zlata, ali je poručila da ne želi da priča na ovu temu.

 

- Molim vas, nemojte mene da petljate u to. Ja nemam nikakve veze s tim. Vesnu Zmijanac poštujem kao koleginicu i želim joj sve najbolje u životu i karijeri. Ne želim da se na ovakav način provlačim po novinama - rekla je Zlata.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.