x

Otkrivena NAJMRAČNIJA TAJNA Stanije Dobrojević: Evo ŠTA radi u Americi i ODAKLE joj pare!

Starleta i pobjednica Farme 6, Stanija Dobrojević, prošle nedjelje otputovala je u Ameriku, jer joj se, kako tvrdi, smučio život u Srbiji. Međutim, njoj to čini se nije nimalo teško palo s obzirom na to da joj je sponzor obezbijedio stan na Menhetnu, kao i auto kojim će se služiti dok je u Njujorku.

Kako izvor blizak starleti navodi za Kurir, njen sponzor je šef srpske mafije u Americi, porijeklom iz Crne Gore, razveden i sa Stanijom ne planira ništa ozbiljno, već samo uživa u njenom društvu i pratnji.

 

“Široke je ruke, galantan je prema ženama, voli da im poklanja vrijedne stvari, od nakita do automobila. Staniju je upoznao prošle godine, često su se čuli telefonom. Dopala mu se fizički toliko da joj je ponudio, kad se bude vratila u Ameriku, da dođe kod njega u Njujork, gdje je čekaju kola, stan i sve što poželi. Naravno, pristala je i sada je u tom stanu u srcu Menhetna,” otkrio je izvor.

 

Mediji su došli do broja kontroverznog sponzora koji je potvrdio sva saznanja vezana za njihov odnos, ali je zamolio da se njegovo ime ne objavljuje u javnosti.

 

A fotografija broj 2. je ustvari stan u kom starleta boravi, a koju je ona podijelila sa pratiocima na društvenim mrežama.

(tracara.com)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.