x

POPOVIĆ KONAČNO PRIZNAO DA U GRANDU VIŠE NIJE BITAN GLAS: ``Teodora je primjer kako treba da...``

Direktor je poručio pjevačicama da mu više ne dolaze u gaćama bubregarama i ravnim cipelama, već isključivo u tangama i visokim potpeticama. I to je rekao starijim od 60 godina, jer mu mlađe pjevačice ionako polugole dolaze na snimanja. – Šta je ovo?! Kakve su, bre, to modne kombinacije?! Da vidim neki malo slobodniji stil – rekao je direktor „Granda“ prije početka snimanja emisije „Zvezde Granda specijal“.

On je Goci Lazarević (62) i Ani Bekuti (57) objasnio šta tačno želi.

 

– Hoću da u „Grandu“ sve sijeva! Uvodim nova pravila i tražim da se to poštuje. Od danas pjevačice koje imaju više od 50 godina da mi dođu u kupaćim kostimima, i to dvodijelnim, a one od 60 plus u tanga gaćicama. Pokažite malo ženstvenosti. Zavile ste se u te krpe kao da je napolju mraz i snkeg do kolena – rekao je Popović.

 

E, OVO MI SE DOPADA!

 

Kao primjer kako se treba oblačiti u „Grandu“ Popović je naveo Teodoru Džehverović, bivšu članicu grupe Đavolice. Dok je ona pjevala na sceni, direktor nije skidao pogled s nje!

 

Pratio je svaki njen pokret dok je skakala i uvijala se u kratkom šorcu. A kad je završila performans, pohvalio je njen izgled.

 

– Teodora, ovo je bilo baš dobro. Svaka čast! – oduševljeno je rekao Popović.

 

Poznato je da Sale i u „Zvezdama Granda“ navija za takmičarke koje se ne libe da na scenu izađu atraktivno obučene.

 

– Muzika se i sluša i gleda! Danas nije dovoljno imati lijep glas, već je bitan i dobar stas – rekao je svojevremeno, kada su se članovi žirija posvađali oko kandidatkinje koja je falširala, ali je imala upečatljiv i vrcav nastup.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.