x

sklon skandalima

Bahati pjevač Igor Jack nasrnuo na spremačicu!

Portal Ekskluziva.ba došao je do saznanja da je pjevač Igor Jack nasrnuo na spremačicu koja je povremeno dolazila da mu posprema i čisti stan. 


Pjevač Igor Jack je već od ranije poznat po svom bahatom ponašanju pa ova vijest i nije mnogo začudila. Kako smo dobili informaciju da je pjevač trenutno u Sarajevu, odlučili smo da dobijemo informaciju iz prve ruke, te smo ga kontaktirali za izjavu. 


- Jeste, istina je, neću da lažem. Ali ne radi se o bahatom činu. Bio sam izrevoltiran. Pokraden sam. Ta spremačica me je pokrala. Dan ili dvije prije nego je došla da mi očisti stan, ja sam kući donio dio novca koji sam podigao za projekat koji spremam. Ukupno sam podigao 10.000 eura  i"sakrio" u stanu. U međuvremenu je spremačica bila da odradi svoj dio posla. Pritom je to žena koja skoro šest godina radi za mene. Bezbroj puta je ostajala sama u stanu, nikada ništa nije falilo. Ali, eto, tako je kako je... Slučaj je prijavljen policiji, i oni će da rasvijetle slučaj i to je to. S tim novcem sam se pozdravio, ali od projekta naravno nisam odustao. Uskoro izbacujem novu pjesmu za koju  mogu da kažem da će biti nešto najjače. Pažljivo sam ovaj put birao saradnike pa su tako i očekivanja velika - priča Igor Jack za Ekskluzivu šta se zapravo desilo i dodaje: 


- Ovdje se ne radi o novcu, već o tome da sam nekome dao potpuno povjerenje da ulazi u moj personalni prostor, da bude mog života i da doživim izdaju - završava Igor Jack.

Inače, nema sumnje da će pjevač u novi projekat uložiti dosta novca, a da istog ima za "razbacivanje" na sve strane, može se zaključiti iz njegovih objava, gdje redovno ističe kakvim luksuznim načinom života živi. 

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.