x

Još jedna saobraćajna nesreća na istoj raskrsnici

U ulici “Zmaja od Bosne” na raskrsnici kod Socijalnog, u dva dana dogodile su se tri teške saobraćajne nesreće u kojima je povrijeđeno više osoba, a na vozilima je pričinjena veća materijalna šteta.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Radi se o jednoj od najprometnijih raskrsnica u gradu Sarajevu. Tokom današnjeg dana na istoj raskrsnici počeli su radovi u ulici Ložionička vrijedni 1.100.000 KM. Obnavlja se 400 metara saobraćajnice koja je trenutno u lošem stanju.

Također danas u popodnevnim satima dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo više vozila tačnije vozilo marke Škoda Octavia i Seat.

U večernjim satima dogodila se teška saobraćajna u kojoj su učestvovala dva vozila. Na teren su izašli pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo i pripadnici Hitne pomoći.


Kako javljaju čitatelji Crne Hronike, jedno vozilo je iz pravca Ložioničke ulice kasno ušlo u raskrsnicu, za vozila u pravcu grada se upalilo zeleno svjetlo, te na neopreznost vozača, došlo je do sudara.

Dva vozila trenutno stoje na raskrsnici.

Jučer u nedjelju na istom mjestu dogodila se teška saobraćajna nesreća sa 3 putnička motorna vozila na kojima je pričinjena materijalna šteta.

Da li je ovo slučajnost ili je za sve kriv ljudski faktor pokazat će policijska istraga.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Foto: ekskluziva.ba

Crna-hronika.info

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.