x

KONAČNO USPIO ONO ŠTO JE DUGO ŽELIO

Marko Miljković se okrenuo vjeri, otišao na sveto mjesto: Spavam nadomak Hilandara! Evo koga je poveo sa sobom!

Marko Miljković riješio je da najvreliji period godine iskoristi za kratak bijeg iz Srbije, a ovog puta je odlučio da posjeti jednu od najvećih pravoslavnih svetinja, manastir Hilandar.

Na Svetu goru je krenuo u društvu svog oca Dobrivoja i vjenčanog kuma Save Radović.

Opšte je poznato da je Hilandar isključivo muški manastir, te da ženama dolazak nikako nije dozvoljen, pa za one koji se možda pitaju zbog čega supruga Luna Đogani i kćerkica Mia nisu sa njim, ovo je dovoljno dobar odgovor.


Pored toga, Luna je ušla u sedmi mjesec trudnoće, te odmara u udobnosti svog doma, okružena porodicom i prijateljima.

Marko, Dobrivoje, ili kako od milošte zovu "Biba" i Sava na Svetu goru su stigli juče, a prvo su obišli ruski manastir "Pantelejmon".


Kako je Miljković objasnio, ovo zanimljivo putovanje će trajati nekoliko dana, a u planu im je bilo da prespavaju u Hilandaru, ali to nažalost nije bilo moguće.

- Željeli smo jednu noć da prespavamo u Hilandaru, kako bi ova avantura bila upotpunjena, međutim, kada smo još iz Beograda gledali kako možemo da rezervišemo prenoćište, ništa nije bilo slobodno do kraja godine! Zbog toga smo odlučili da spavamo u drugom manastiru, lociranom na svega nekoliko stotina metara od čuvenog Hilandara - kaže Marko. 

.

.

.

Izvor: Srbijadanas

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.