x

javno mu zaprijetila

Matora bijesna nakon uključenja, pozvala Anitinog oca i obračuna se sa njim: Bude li joj prišao taj smrad...

Bivša zadrugarka Jovana Tomić Matora je poslije poziva Anitinog oca koji se uključio u emisiju ''Narod pita'', došla da podrži svoju partnerku u studiju, a onda je progovorila o situaciji koja je iznenadila sve.

Za one koji ne znaju, Anita je ušla u raspravu sa ocem koji je javno rekao da ne podržava njen brak sa Motorom, a zatim istakao da je to najveće poniženje za njega, na šta je Anita zaplakala.

- Pričala sam sada i ja sa dotičnim gospodinom, sa tim smradom. Sada mu je krivo što se javio i što je obruka Anitu! Ajde nju, ali obrukao je i sebe! Imao je naš broj telefona, moga je da stupi u kontakt sa nama, kako god - rekla je Matora i dodala:


- On sa razlogom nije u njihovim životima, niti će biti, a bude li prišao Aniti, Alekseju ili njenoj porodici, pošto čovjek nije normalan, inače stvarno nije normalan, obratićemo se službama koje će se pobrinuti za to. Ne treba više pridavati pažnju tome, ja sam uz nju, ona je moja porodica, koliko god svi sumnjali u to - ispričala je Jovana za Pink.rs.

Podsjetimo, Anita je otkrila da otac nije bio prisutan u njenom životu i da je kontaktirao tek sada u emisiji, a privatno se nijednom nije sjetio da je pozove.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.