x

RAZLIKA U GODINAMA

Mlađa je od svoje pokćerke: ''Blokiram ljude koji nazivaju mog muža predatorom''

Alija je svog supruga Stiva Laru upoznala prije dvije godine, a godinu je mlađa od njegove najstarije kćeri


Mudrost i stabilnost — to su dvije stvari koje Alija Lara cijeni u vezi sa starijim muškarcem. Alija (25) je svog supruga Stiva Laru (Steve, 48) upoznala prije dvije godine, a godinu je mlađa od njegove najstarije kćeri. Iako je Aliji neugodno što je se ponekad zamijeni s kćerkom njenog supruga, ona kaže da najviše negativnosti dolazi s interneta, prenosi Metro.

Mnoštvo komentara

Par je podijelio video o svojoj vezi na TikToku, sakupivši 7,5 miliona pregleda i mnoštvo ružnih komentara.

- Dobivamo komentare poput ''Ovo je bolesno'', ''On je predator'', ''Ostavit će te zbog nekog mlađeg kad ostariš'', i mnoge druge koje pokušavam blokirati čim se pojave - rekla je Alija.

- Mislim da je najnegativniji komentar koji sam primila bio onaj u stilu ''Brus Vilis je obolio od demencije i njegova mlada žena ga je ostavila, ona će učiniti istu stvar.''


- Gledajući izvana, pretpostavljam da se naš odnos može činiti plitkim. Ali, slama mi se srce da neko uopće izgovori nešto poput demencije za čovjeka kojeg volim - dodaje.

Povrh svega Alija tvrdi da je to sve potpuno neistinito.

- Uzela sam u obzir sve što dolazi s izlaskom s muškarcem starijim od mene - rekla je.

- Možda zvuči naivno, ali ja sam spremna nositi se sa svime što nas čeka i namjeravam se brinuti o njemu do njegova posljednjeg daha.

Inače, Alija je Stivu ''zapela za oko'' na poslovnom sastanku.

Rekla je:

- Neki od najboljih dijelova veze s velikom razlikom u godinama za mene su mudrost i stabilnost koju ima moj partner. Bilo je mnogo stvari koje nisam znala kad smo se upoznali, a on mi je zaista otvorio um koliko smo zapravo neograničeni u životu. Niko od moje porodice koja živi u Kaliforniji ne posjeduje svoje domove, moj suprug je posjedovao mnoge i mi trenutno posjedujemo dom u kojem živimo, a to mi daje dubok osjećaj radosti i stabilnosti koji su mi bili potrebni dok sam odrastala.

Sada se Stiv pomaže brinuti za Alijinu petogodišnju kćerku Adilin (Addilyn) koja ''jako voli Stiva''.

Loše namjere

Stiv je, također, otac Adrijane (Adrianne, 26) i Kristina (Cristian, 22) iz prethodne veze. Kada je riječ o izlascima sa starijim muškarcima, Alija kaže da je istina da neki imaju loše namjere prema mlađim ženama.

- Nemojte dopustiti da vas zlostavljaju - rekla je.

- Nađite nekoga ko vas istinski voli i podržava. Zapravo ćete u detaljima pronaći odgovor je li neka osoba prava za vas ili ne.

A za ljude koji stigmatiziraju i ne podržavaju veze s razlikom u godinama Alija je dodala:

- Samo bih rekla da se nadam da ćete jednog dana moći pronaći ljubav koju mi doživljavamo.


Izvor: avaz.ba


@_aaliyaak

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.