x

Mladen dodirnuo Deu prvi put poslije užasne nesreće: Nedjeljama ih dijelila bolnička stakla, a ovo tjera suze na oči!

Voditeljka Dea Đurđević prebačena je jutros sa VMA u Kliničko bolnički centar Srbije na odjeljenje ortopedije. Dea je prema riječima onih koji su se tu našli u trenutku kad je dovezena, bila nasmijana i odlično raspoložena.

Iz sanitetskih kola u pratnji medicinsnkog osoblja, majke i vjerenika Dea Đurđević je sa VMA prebačena na Institut za ortopedijsku hirurgiju i traumatologiju Kliničkog centra.

Sa osmijehom na licu Deu su dovezli u Institut, a majka je koračala odmah iza nje. Hrabra Dea je sve vrijeme bila raspoložena.


Voditeljka je mjesec i po dana bila smještena na odjeljenju intenzivne njege na VMA, a jutros su je kolima Hitne pomoći prebacili na odjeljenje na kom se nalazi doktor Marko Bumbaširević koji je Dei spasio ruku tog kobnog jutra. Bio je ovo ujedno i Dein prvi kontakt sa porodicom, a susret je prošao jako emotivno. 



Podsjetimo, Dea Đurđević je 7. februara doživjela saobraćajnu nezgodu ispred KBC "Dragiša Mišović" kada je izašla iz svog automobila. Iz suprotnog pravca naišao je autobus koji zbog leda nije mogao da se zaustavi pa je tom prilikom udario u Deu i oktinuo joj ruku.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.