x

haos

Oglasila se Anita i otkrila sve detalje o raskidu: Priznajem za sve sam ja kriva! Haos se desio kad je napustila Beograd!

Kao bomba je odjeknula vijest da su Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović pred razvodom.

Matora i Anita su se posvađale, nakon čega je Stanojlovićeva pobjegla iz njihovog zajedničkog stana i nije željela da se javlja svojoj partnerki. Matora je sve to stresno podnijela, pa je čak završila i na infuziji.

Anita se sada oglasila i potvrdila da su se posvađale, kao i da je napustila stan, ali da su nakon svega izgladile odnose.


- Jao, sve je u redu, evo me sa Jovanom sam u stanu u Beogradu, kakav razvod, od toga nema ništa, ne mogu da vjerujem šta se piše jer sam samo otpratila Jovanu na nekoliko sati, ali priznajem, za sve sam ja kriva - započela je Anita kroz smijeh, a potom objasnila zašto je ona za sve kriva, tačnije, njen inat i posesivnost.

- Ma znate mene. Otišla sam sinoć da odvedem sina kod oca u Kruševac i kada sam to obavila, pozvala sam Jovanu da je pitam da li da se vraćam u Beograd, na šta mi je ona najnormalnije rekla da radim kako želim, a ja sam tu odmah odlijepila, ma znate ono moje - rekla je Anita kroz smijeh za Alo! i nastavila:


- Meni je to njeno 'kako hoćeš' značilo da je baš briga da li i kada se vraćam i onda sam u trenutku digla nos i otpratila je, a već sam bila na pola sata do Beograda na putu. Zaista je sve u redu - kaže Anita, a na pitanje kako je Matora toliko osvojila samo se zaljubljeno smješka.


Anitu smo takođe pitali i da li Matora i ona ulaze u Zadrugu 7 sa takozvanom elitom, pa nam je otkrila detalje:

- Za sada nema još ugovora, ne znam, mi bismo voljele, u svakom slučaju, Jovana bez mene tamo neće ući, a znate da je to njena druga kuća - zaključila je Anita.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.