x

haos

Potpuni fijasko Darkove bivše žene: Jasmininog dečka juri njemačka policija zbog krađe milion eura, u sve umiješana Mirnesa!

Muškarac za kojeg Bild piše da je saučesnik Bosanke Mirnese S. u krađi novca iz transportne kompanije „Prosegur“, uživa u Beogradu s folkerovom još uvijek zakonitom suprugom, saznaju domaći mediji.

Kao grom iz vedra neba protekle nedjelje odjeknula je vijest da je Darka Filipovića napustila supruga Jasmina poslije 13 godina braka.

Nakon prvobitne informacije da je za krah njihove zajednice krivo folkerovo nevjerstvo, isplivali su dokazi da je zapravo gospođa Filipović šarala i varala, te da je napustila porodični dom zbog drugog muškarca.


Kako pišu mediji, u pitanju je Robert S., za kojim traga njemačka policija jer se dovodi u vezu sa pronevjerom 1,25 miliona eura.

Naime, krajem prošle godine svjetski i domaći mediji brujali su o pljački u transportnoj kompaniji „Prosegur“, u Štutgartu, kad je Bosanka Mirnesa S. (42), koja je tamo radila, a koja je bila tadašnja Robertova djevojka, u kutiji iznijela novac i pobjegla. U tome joj je, prema pisanju njemačkog „Bilda“, pomogao upravo novi dečko Darkove supruge, koji ju je navodno i nagovorio na to krivično djelo.


Dok Mirnesa sada u zatvoru u Štutgartu čeka suđenje, mediji su došli do ekskluzivnog saznanja da Robert, kod kojeg se vjeruje da je ostao sav ukradeni novac, uživa u Beogradu i troši ga na Jasminu, koja je još uvijek Darkova zakonita supruga.

Kako saznaju mediji, njih dvoje su u vezi oko pola godine, a odluku da napusti dom i pjevača donijela je prije oko četiri mjeseca.


Da priča bude još bizarnija, Jasmina i Darko su se upoznali s Robertom preko zajedničkog prijatelja, a oni su nedavno skupa ljetovali u Tajlandu. Iako nikada nije želio da svojim novim prijateljima kaže odakle mu novac, Jasmina je, kako smo saznali, pala na njegov šarm, ljepotu i galantnost.

- Robert i Jasmina su počeli da se zabavljaju oko Nove godine, a njihova veza je doskora bila tajna. Ipak, kako je vrijeme odmicalo, ona se zaljubila i odlučila da stavi tačku na brak sa Darkom - rekao je naš izvor, i dodao da papiri za razvod još uvijek nisu zvanično podnijeti.


- Iselila se iz porodičnog doma u kojem je živjela sa Darkom i kćerkom, ni jedno ni drugo još uvijek nisu podnijeli papire za razvod - rekao je naš izvor na kraju.

O ovoj temi Darko nije bio voljan da govori za medije.

- Kao što sam vam već rekao, ne zanima me ni ta priča ni osoba iz moje prošlosti. Sve što mene interesuje jesu moja kćerka Nastija, njeni interesi, potrebe, sreća i budućnost, kao i posao kojim se bavim i po kojem sam poznat. Skandali me nikada nisu ni pratili ni zanimali, pa tako ni ovoga puta ne želim da budem dio tračeva i čaršijskih ogovaranja - rekao je kratko za Alo! Darko Filipović.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.