x

I DALJE SE VOLE I POŠTUJU

Rada iznenadila Milanovu majku za rođendan, pa joj poslala dirljivu poruku: Teta Mico, volimo te!

Folk zvijezda Rada Manojlović priredila je iznenađenje majci svog bivšeg dečka Milana Stankovića, Mileni Stanković.

Naime, njoj je jučer bio rođendan, a pjevačica je, u dogovoru sa ostatkom porodice i svojom sestrom Marijom, odnijela Milanovoj majci poklon.

Kako se može vidjeti na storiju koji je objavila i sama Rada, ona je komunicirala sa Milanovom sestrom, od koje je tražila da joj javi kako je njihova majka reagovala.


Nisu otkrili o čemu se radi, osim da su napisali da je usljed ushićenja zbog iznenađenje porodica zaboravila kućnog ljubimca u zgradi, ali i da se Milena oduševila poklonom.

- Kad Rada Manojlović oduševi mamu mi zaboravimo Lea u zgradi - napisala je Milanova sestra po majci, a Rada joj je odmah odgovorila:


- Utisak večeri hahahahaha. Teta Mico, srećan rođendan i živjela nam sto godina! Volimo te - napisala je Rada uz pregršt emotikona.

Podsjetimo, o Milanovoj porodici godinama se pisalo, a malo je poznata činjenica da je pjevačev otac ubio kolegu s posla prije više od 30 godina, zbog čega je osuđen na višegodišnju zatvorsku kaznu.


Kada je u pitanju Milanova majka, poznato je da je sa njom odrastao u Obrenovcu, gradu u kom ona i danas živi.

Živjeli su skromno, a njegova majka se trudila da svom sinu obezbijedi sve što mu je potrebno.

Milanovi otac i majka razveli su se kada je pjevač imao samo godinu dana, a Milena se potom preudala i rodila kćerku Nastasiju, sa kojom se Stanković jako dobro slaže.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.