x

auuu

RASKID ZBOG MUŠKARCA: Matora otpratila Anitu sa društvenih mreža pa joj se slošilo i završila na infuziji!

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora prije mjesec dana su stale na ludi kamen, a ceremonija sklapanja braka upriličena je na ostrvu Sveti Stefan u Crnoj Gori.

Bivše zadrugarke su nakon vjenčanja svakodnevno na Instagramu objavljivale zajedničke slike i snimke, na osnovu kojih su svi mislili da njima cvjetaju ruže, međutim realnost je potpuno drugačija.

Ono što je svima privuklo pažnju jeste to da je Matora otpratila Anitu, dok Stanojlovićeva svoju partnerku i dalje prati na Instagramu.


Kako je Informer saznao, Matora i Anita su se posvađale zbog muškarca koji muva Stanojlovićevu, zbog čega je nastao opšti haos!


- Sinoć je izbio haos u njihovom stanu, orilo se sve. Posvađale su se zbog muškarca koji uporno muva Anitu. Mnogo mu se sviđa i ne planira da odustane od nje. Stanojlovićeva je sinoć pobjegla iz stana i nakon toga se više nije javljala Matoroj, koja je potpuno poludjela i odmah ju je otpratila sa Instagrama. Jovana je inače prehlađena, nakon svađe se dodatno potresla pa je čak završila i na infuziji. Doživjela je nervni slom! - kaže za Informer izvor blizak bivšim zadrugarkama.

.

.


Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.