x

ražnatovićka iznenadila takmičarku iz banovića

Sanela Hasić otkrila koji vrijedan poklon joj je Ceca dala uoči finala Zvezda Granda!

Finalistkinja posljednje sezone "Zvezda Granda" Sanela Hasić, koja je bila pod mentorstvom Cece Ražnatović otkrila je da je oduševljena pjevačicom, kao i da je pred finale od nje dobila poklon.

Naime, folk diva je riješila da svojoj takmičarki pokloni haljinu koju je ona ponijela te noći, a mlada pjevačica kaže da je ovaj gest za nju nešto posebno.

- Za prošlu haljinu bio je zadužen butik, a za ovu prelijepu crvenu haljinicu zadužena je moja mentorka - rekla je Sanela u finalnoj večeri.


Ona kaže da će takmičenje pamtiti prije svega zbog svoje mentorke, a onda je otkrila kakva je Ceca kada se ugase kamere.

- Pamtiću po tome što sam bila kod nje u timu, prelijepo smo se družili, imali prelijepe probe uvijek. Jedno neopisivo iskustvo stvarno - kaže ona i otkriva kakva je Ceca privatno:


- Nikada ranije nisam previše razmišljala kakva je ona, iznenadila me je po tome što se uklopila sa nama kao da je cura. O svemu priča sa nama, nemam riječi.

Kako je iz petog puta uspjela da se plasira u veliko finale, Sanela ne krije ponos zbog velikog uspjeha, ali i otkriva da joj je dečko bio najveća podrška tokom sezone.

- Ovo mi je peti put i ja sam prezadovoljna, kako god bilo, jeste dečko mi je najveća podrška - rekla je ona za Grand.

.

.

.

(Telegraf.rs)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.