x

ništa neće biti isto

Saša Popović uvodi nova pravila u Zvezdama Granda: Sve će biti drugačije, a evo da li zamjenjuje i žiri!

Slavica Anđelova iz Makedonije odnijela je pobjedu u "Zvezdama Granda", a Saša Popović danas joj je uručio nagradu. Saša Popović progovorio je o njenoj pobjedi, ali i otkrio kako će dalje teći njena karijera.

- Ja sam ponosan na sve svoje kandidate. Ona je zasluženo pobijedila, dobila je najviše glasova publike. Želimo joj uspjeh u daljem radu. Poslije 10 minuta glasanja vidio sam na telefonu da je velika vjerovatnoća da će ona pobijediti - rekao je Saša.


- Ona će karijeru graditi paralelno i ovdje i u Makedoniji. Dobiće ove pjesmu i spot, gostovaće u svim našim emisijama. Vjeruje da ima mnogo više šanse u Makedoniji zato što je prva pobjednica iz Makedonije koju smo imali. Tamo će imati najveću popularnost, ali mi ćemo je gurati. Mislim da bolji savjet od Đorđa Davida ne mogu da joj dam.

Popović se dotakao i ostalih takmičara.


- Naše je da damo ono što smo obećali. A ko će biti najveća zvijezda u ovoj sezoni i da li će biti zvijezda, mi to ne znamo. To je veliko pitanje. Želim da kažem da smo ove godine imali rekordnu gledanost.

Na pitanje da li će žiri ostati isti i u narednoj sezoni, Popović je odgovorio:


- Isti sastav, druga pravila samo, drugačija postava, daleko zanimljivije, smanjen broj kandidata. Biće interesantnije. Nagrade će ostati iste. Ranije smo dodjeljivali stanove, bilo je više para. Najveća nagrada za pobjednika i za nekog ko se takmiči je kada bi mogao da dobije hit pjesmu, ali danas napraviti hit je jako teško - smatra bivši direktor "Granda".

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.