x

žena za sve

Severina u glamuroznoj haljini pere suđe, riba podove...

Severina je nakon svečane zabave magazina Hello u Zagrebu "uskočila" u kuhinju noseći providnu haljinu. Na Instagramu je objavila snimak na kojem pere suđe.

"Backstage", navela je u opisu, a pratitelji su je pohvalili zbog objave.

"Koja kraljica", "Legendarno", "Predivna i sa džogerom u ruci", "Žena na sve", "Jedna jedina Seve", neki su od komentara.


Privukla je pažnju ovom glamuroznom haljinom, koju je dizajnirala Matija Vuica. Satkana je od providnog materijala s cirkonima preko grudi i struka, dok je donji prekriven crnim volanima.


Zanimljivo je to što je istu kreaciju nosila 2012. godine na dodjeli nagrada u Beogradu. Mnogi su bili oduševljeni njenim besprijekornim izgledom, ali su je neki srbijanski mediji kritikovali navodeći da haljina nije bila primjerena za događaj organizovan u Belom dvoru. Severina se nije obazirala na kritike pojedinaca, a Vuica je objasnila šta je bio cilj.


"Htjeli smo zasjeniti Cecu koja je došla u običnoj haljini. Ipak je to bila dodjela nagrada, a kraljevska porodica pozirala je sa svima", kazala je.

Voditeljica Tamara Loos je nedavno istu kreaciju nosila u showu "Ples sa zvijezdama". Vuica je zatim na Instagramu otkrila da su je mnoge žene pitali zašto je ne proda.

"Nije sve za prodaju, arhiva je ono sto priča o tvojoj historiji, a ova haljina zauzimo posebno mjesto u njoj i uvijek je izložena u ateljeu", napisala je.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.