x

u zagrljaju svekrve

Slika Jelene Karleuše i svekrve sa rođendana Atine i Nike otkriva u kakvom su odnosu!

Atina i Nika Tošić proslavile su rođendane prošle noći spektakularnom žurkom na terasi luksuznog hotela u srcu Beograda.

Slavlju su prisustvovali njihovi roditelji Jelena i Duško, kao i ostali članovi porodica, te nekolicina najbližih prijatelja.

Nakon slika koje smo objavili, a na kojim se vide Jelena i Duško zagrljeni i nasmijani sa svojim nasljednicama, donosimo i fotografiju na kojoj su Jelena i Duškova majka Nikoleta.


Dugo se spekulisalo o tome u kakvim su odnosima, pričalo se čak i da ne razgovaraju, ali fotografija koju donosimo otkriva kako zaista stoje stvari.

Jelena i Nikoleta pozirale su zagrljene i nasmijane, s obzirom na to da Duškova majka obožava pjevačicu, a bila je izuzetno bliska i sa njenom pokojnom majkom Divnom.


- Nikoleta je oduvijek voljela Jelenu, i danas je tako. Izuzetno je bila vezana i za njenu pokojnu majku Divnu. Zaista, njih tri su uvijek imale predivan odnos - kaže izvor.

Na rođendanu je bila i Duškova sestra Katarina sa kćerkicom, a u nekoliko navrata svi su zajedno pozirali i slavili važan datum u porodici.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.