x

ŽENA UBILA CIJELU SVOJU PORODICU: Upucala muža i 2 kćerke, a onda OKRENULA CIJEV ka sebi! NEVIĐEN UŽAS POTRESAO GRAD (FOTO/VIDEO)

Majka iz Nju Džerzija ubila je muža i njihove dvije male kćerke, a zatim i sebe nakon što je njihova porodična kuća u predgrađu zaplenjena.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Andrea Alarkon (42) ubila je iz vatrenog oružja muža Rubena (51) i kćerke Skarlet (9) i Emu (6) prije nego što je okrenula oružje na sebe u porodičnoj kući u okrugu Junion.

NAJČITANIJA VIJEST

Tragedija: Preminuo student Fakulteta za saobraćaj i komunikacije

Lokalna policija došla u sredu oko 10.30 da porodici uruči obaveštenje o deložaciji, međutim, zatekli su četiri tijela sa smrtonosnim ranama od vatrenog oružja, prenosi VNBC.

- Oružje ubistva nalazilo se u blizini tijela žene, a to je navelo istražitelje da zaključe da je Andrea odgovorna za porodično ubistvo - navode tužioci.

Кuća je prethodno prodata u novembru za 322.000 dolara nakon čega je porodica, koja je tamo živela 15 godina, imala 60 dana da ode.


- Kod tragedija ovakvih razmera nema razumnog objašnjenja.

Naše misli su usmerene na porodicu i prijatelje žrtava i na celu zajednicu nakon ovog užasnog događaja - rekao je tužilac Vilijam Danijel.


Direktor policije sindikata Кristofer Doneli opisao je smrt porodice kao duboko tragičan događaj koji je uzdrmao zajednicu do srži.

NAJČITANIJA VIJEST

Komšinica čula dječaka da plače cijelu noć pre nego što je umro od gladi: "Niko nije reagovao"

- Naša srca su sa porodicama i voljenima žrtava - rekao je Doneli.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.


(Kurir.rs/NY Post/Preneo Z.Ko)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.