x

10 godina od tragedije: 48 sati prije nego što joj je presudio, Filip Kapisoda je prekinuo Ksenijin intervju i iznenadio je!

Na današnji dan, prije tačno 10 godina, Srbiju i region potresla je vijest o smrti jedne od najljepših pjevačica sa ovih prostora Ksenije Pajčin. Nakon velike svađe koju su imali u njenom stanu na Vračaru, Kseniju je ubio hicem iz pištolja njen dečko Filip Kapisoda, koji je zatim izvršio samoubistvo.

Ksenija Pajčin oduvijek je važila za jednu od najintrigantnijih javnih ličnosti, a priče iz njenog života punile su stranice žute štampe. Njen odnos sa Filipom Kapisodom bio je buran i ukratko bi se mogao opisati "od ljubavi do mržnje". Međutim, niko nije mogao da predvidi da će se njihova ljubavna priča završiti kobno.


Samo 48 sati prije nego što će tragično nastradati, pjevačica je gostovala u emisiji "Ništa za sakriti", koja je bila zabavnog karaktera. Tada niko nije mogao da sluti da će dvije porodice, nakon dva dana, biti zavijene u crno. Ona je tada pričala o Filipu i rekla da je i dalje u emotivnoj vezi sa njim. U jednom momentu u studio je ušao upravo on, i priredio joj romantični gest.

Naime, on joj je donio cvijeće i poljubio je pa potom otišao iza kamere.

.

.

.

.

.

.

.

..


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.