x

iskren

16 godina proveo u zatvoru, a sada našao pošten posao: Karađorđe Subotić otkrio gdje radi, plata mu je 2.000 eura, dobija i bakšiš!

Bivši rijaliti učesnik, Karađorđe Subotić, odlučio je da se, nakon ilegalnih poslova kojim se bavio, zaposli kao dostavljač hrane.

Karađorđe se zaposlio kao dostavljač hrane! Bivši učesnik "Parova" i "Zadruge" skoro 16 godina proveo je iza rešetaka, ali je u 52. godini riješio da zarađuje pošteno. Karađorđe sada biciklom razvozi ljudima hranu na kućnu adresu!


- Teško je raditi na ulici, ali je dostojanstveno. Bolje to nego varati narod i prodavati djeci dr.gu. Prije desetak dana sam se zaposlio i zadovoljan sam. Plata mi je između 1.000 i 2.000 eura, u zavisnosti od toga koliko radim - započinje priču Subotić i objašnjava kako ljudi reaguju kada ga vide:


- Uglavnom su korektni. Neki se malo zbune, ali ne ulazim s njima ni u kakve priče, već im samo isporučim hranu. Pojedini mi ostave bakšiš.

Karađorđe kaže da je njegova kćerka Aleksandra ponosna što joj se otac bavi poštenim poslom.


- Imam podršku od nje, kao i od zeta Pece - priča Subotić, koji se nada da se ipak neće dugo zadržati na ovom poslu jer već u septembru planira da uđe u rijaliti na TV Pink:

- Dobio sam ponudu i prihvatiću je!

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.