x

170 hiljada eura je koštala vjenčanica, a torta 40 hiljada: Kada smo vidjeli mladoženju, zapitali smo se da li se bogata nevjesta usrećila

POSLIJE VJENČANJA U GLAVNOM GRADU ČEČENIJE, U GROZNOM, OVA BOGATA ČEČENKA NEVJESTA KOJA IMA SAMO 18 GODINA I KOJA SE ZOVE KAVA ZURBEKOVA JE PRIVATNOM AVIONOM ODLUČILA DA SE UPUTI U GLAVNI GRAD RUSIJE NA DRUGU CEREMONIJU GDJE JE PRISUSTVOVALO OKO 500 GOSTIJU.

U raskošnoj vjenčanici je krenula Kava na put koju je dizajnirao libanski dizajner Zuhair Murad, za koju se procjenjuje kako je oko 170 hiljada eura koštala.


Za Ahmeda Džabrailova se udala ova bogata Čečenka, on je sin bivšeg potpredsjednika čečenske vlade Huseina Džabrailova.


Pri samom ulasku u avion, Kavi je bila neophodna pomoć oko haljine, a osoblje joj je vrlo rado priskočilo u pomoć, a prema lokalnim običajima, nevjestina rodbina ne prisustvuje svečanosti.


A na proslavu u elitnom moskovskom restoranu Safisa, oko 500 gostiju je pozvano, a kako su prenijeli tamošnji mediji, mladenci su oko 40 hiljada eura potrošili na svadbenu tortu samo. A poznato je da Muradove raskošne vjenčanice nose bogate ruske nasljednice, a sve te haljine preko 150 hiljada eura koštaju, a pretpostavlja se kako je Kavina vjenčanica koštala oko 170 hiljada eura, a nema zvanične potvrde još uvijek.


Zar ovo nije bahato dragi naši, budite iskreni s nama. Ovoliko novca potrošit je previše, zar ne? Da li je ovo pomalo bahato ponašanje od strane Džabrailova i njegove porodice koji su pravo bogatstvo potrošili na vjenčanje. Kava se sigurno i usrećila, ima novac, tako mlada, a sve u životu će joj biti na dlanu, neće više nikada imati problema oko novca, a sigurno da će i svojoj porodici pomagati da budu sretniji.


(novi.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.