x

preminula na današnji dan

2 godine od smrti prelijepe misice Dijane Milojković!

Rada Manojlović prisjetila se misice Dijane Milojković koja je preminula od teške bolesti 2019. godine. Pjevačica je podijelila dirljivu poruku onih koji su voljeli Dijanu i rastužila svoje pratioce na Instagramu.

- Anđele, ne samo danas, ne samo na ovaj datum. Datum koji nikako nismo željeli da nam bude obilježen na ovaj način. Sjetimo te se svakog dana. I evo poslije dvije godine, i dalje ne znamo na koji način da se pomirimo da nas neće više dočekati tvoj osmijeh, tvoja divna slika, tvoja energija, ljubav koju si pružala svima nama, riječi kojima ćemo svi da gledamo na život u ljepšem smislu. Ali ostavila si trag u svakome ko te poznavao na bilo koji način. Baš trag kakav si željela. A to je da nikad ne posustajemo koliko god tereta da padne na naša leđa.


- Ni ti nisi izgubila svoju borbu, ti si je izborila. Do kraja. Ali Bogu je jednostavno nedostajao gore neko takav. I otišla si, na neko ljepše mjesto, tamo gdje nijema bola, nema ničega što će da te mori. Svi ćemo tamo, jednom. A do tada ti nas čuvaj, čuvaj svoje najmilije, tu si u svakom njihovom treptaju, svakom dahu. Najljepša ružo, otišle su tvoje latice ali ovdje nikad nisu izgubile miris - piše u potresnoj objavi.


Podsjetimo, Dijana je umrla od karcinoma 22. jula 2019. godine. Ona je dospjela u središte interesovanja domaće javnosti zbog svog nesvakidašnjeg odnosa prema karcinomu, budući da ju je borba sa ovom opakom bolešću pretvorila u motivacionog govornika i nekoga na koga se ugleda na hiljade ljudi.


Ona se neumorno trudila da vlastitim primjerom ulije nadu svima onima koji su u istoj ili sličnoj situaciji. Inače, Milojkovićeva je bila u vezi sa Stefanom Karićem, učesnikom Zadruge.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Espreso

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.