x

oparili se

2 miliona eura teški honorari Zadruge: 120.000 eura izgubila Miljana, Miki dobija 100.000 eura, a ona je dobila 80.000 eura za šaku dana!

Miljana Kulić je bila učesnik svih sezona "Zadruge", a jednom prilikom je poslije "Zadruge 3" otkrila koliko je novca zaradila.

- Za razliku od vas, ja imam savršen život i ulazim u rijaliti da komentarišem takve budale i da pravim šou i da zarađujem ozbiljan novac koji vi možete samo da sanjate. Takođe, za razliku od vas ja dobijam sav novac unaprijed. Mogu da izlazim i ulazim kad hoću, imam svoj apartman... - priznala je Miljana tada i otkrila visinu njenog honorara.

- Ja sam dostojanstveno izašla iz "Zadruge 3" sa svojih 250.000 eura, za toliko koliko sam bila unutra. Sad ulazim u novu sezonu, mene plasmani i pobjeda ne zanimaju, ulazim da komentarišem i zaradim novac - rekla je Kulićeva tada, a ako je govorila istinu, onda nema sumnje da je ona najplaćeniji rijaliti igrač.


Podsjetimo, Miljana je iz "Zadruge 5" dva puta bila diskvalifikovana. Prvi put jer je pobjegla sa imanja, a drugi jer je fizički nasrnula na svog bivšeg dečka i tom prilikom mu nanijela ozbiljne povrede. Nišlijka je potpisala ugovor za 3.000 eura nedjeljno, odnosno 120.000 eura za 10 mjeseci, što neće vidjeti, budući da je diskvalifikovana.

Pčelar iz Kupinova će od rijalitija zaraditi 100.000 eura, tj. 2.500 eura po nedjelji. Aleksandra Subotić prihodovaće 80.000 eura ili 2.000 eura po nedjelji.


Maja Marinković i njen otac Taki, ako bude ušao, kao što je Kurir prvi i pisao, uzimaće čak 30.000 eura mjesečno, što bi značilo da će do jula biti bogatiji za 300.000 eura.

Ni ostali takmičari neće loše proći, pa će tako Jovana Tomić Matora i Mensur Ajdarpašić nedjeljno biti bogatiji za 2.000 eura, Filip Car za 2.000. Marko Janjušević Janjuš imaće daleko manji honorar od svoje bivše djevojke Maje, "samo" 3.000 eura nedjeljno.


Tara Simov, koja je u prošloj sezoni diskvalifikovana pa joj je bivši dečko Nenad Aleksić Ša platio kaznu, za ovu sezonu dobijaće 3.000 eura nedeljno, Lepi Mića 2.000.

Fran Pujas će i ove sezone boraviti u "Zadruzi" za 2.000 eura, što je za 500 eura više nego u prošloj sezoni. Ukoliko uđe naknadno u rijaliti, Mina Vrbaški dobijaće 3.000 nedjeljno, umjesto 2.000 kao što je do sada bio slučaj.


Dalila Dragojević na početku dosad uzimala je 1.500 eura nedjeljno, koliko uzima i njen sada bivši muž Dejan, što je značilo da bi, ukoliko ostane do kraja, od učešća u rijalitiju zaradila 60.000 eura. Međutim, u razgovoru sa čelnicima, ona je iznijela svoje viđenje celokupne situacije, naglasivši šta je sve rizikovala i izgubila, te da je svjesna šta je tek čeka kada izađe u spoljni svijet. Zbog toga je imala nove uslove kako bi nastavila da diže gledanost i iznosi svoj prljav veš u javnosti.


Navodno, ona je od njih zahtijevala da joj se povisi honorar na čak 150.000 eura, uz uslov da se prva polovina odmah uplati na račun. Eventualno, Dalila je rekla da je spremna i na kompromis - da dobije stan u Beogradu u toj vrijednosti. Naravno, uslov je i da, ukoliko odnese pobjedu u rijalitiju, to bude dodatni novac, nezavisno od honorara ili stana.

S obzirom na to da će ove godine "Zadrugom" prodefilovati oko 50 učesnika, a da će oni koji su nepoznati široj javnosti dobijati skromnih 500 eura za nedjelju dana boravka u kući, dolazimo do iznosa od 2.000.000 eura.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.