x

3. Auto Show Week u Tuzli: Preko 200 modela vozila!

Na platou ispred Bingo City centra u Tuzli  je održan 3. Auto Show Week, na kojem je  predstavljeno više od 200 modela vozila i više od 25 brendova. Ovaj jedinstven događaj približio je posjetiocima, ali i profesionalncima posljednje trendove u autoindustriji u svijetu i BiH.

Zlatko Berbić, direktor Auto Show Weeka, kazao je kako je uspješnost prvog i drugog događaja i odredila sudbinu svakog narednog, te da Auto Show Week postaje prepoznatljiv događaj u regiji.

- Ove godine imamo 25 brendova, preko 200 vozila, imamo nove motocikle za razliku od prošle godine, imamo ponovo električna vozila, bicikle, trocikle i praktično sve što ide na četiri točka. Ono što je bitno jeste da su rezultati tu. Odziv je još veći nego prošle godine, svi su se dodatno potrudili da se što bolje predstave, a sam podatak da je prošle godine svako od izlagača prodao barem po četiri ili pet automobila, od najskupljih do najjeftinijih, govori koliko je ovaj događaj bitan. Uz sve ovo, izlagači su predvidjeli i sajamske cijene za sve automobile, kazao nam je Berbić.

Na platou ispred Bingo City Centra mogli su se pronaći uvoznici i distributeri svih velikih svjetskih brendova kao što su: Citroen, BMW, Škoda, Mercedes – Benz, Hyundai, Volkswagen, Renault, Dacia, Nissan, Suzuki, Jaguar, Isuzu, Range Rover, Peugeot, Kia i Ford.

Foto: Miralem Dizdarević/Ekskluziva.ba
Izvor: Oslobođenje

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.