x

3 načina da privučete srodnu dušu

Ponekad se čini kako je veoma teško pronaći svoju srodnu dušu. Kažu da treba pozitivno razmišljati, i da ćete tim pozitivnim mislima u svoj život privući svoju drugu polovinu. 

Onako kako se ophodite prema sebi, kako razmišljate, upravo takve misli reflektujete u svijet i takve situacije privlačite. Ako ste spremni da vam se ljubav dogodi, ako ste nježni i nasmijani, budite uvjereni, čekaju vas velike stvari. Srodne duše su one koje za trenutak kliknu, kada se sretnu hemija se razbukti svuda oko njih. Oni se povezuju na više nivoa, ali emotivna povezanost i psihološka kompatibilnost su ono što veze između to dvoje srodnih ljudi, čine jakim, strasnim i dugoročnim.

Znate da ste sreli srodnu dušu, kada bez obzira na sve okolnosti i prepreke vi jednostavno znate da je to osoba za vas.

Postoje 3 jednostavna načina razmišljanja koji će vam otvoriti put ka ljubavi i srodnoj duši, i navesti vas da se duboko zaljubite:


1. Identifikujte svoje negativne misli

Ukoliko ste sreli neku osobu, slušajte svoju inicijativu, ali ne dozvolite da strahovi i sumnje pokvare ono što vas čeka, jer možda je baš to osoba koju ste cijelog života čekali. Pokušajte da preispitate misli, da stvorite pozitivnu osnovu za razmišljanje i potrudite se da nađete svoj unutrašnji balans, kako biste mogli da osjetite da li unutrašnja veza postoji između vas i osobe sa kojom izlazite.


2. Pokušajte da zamislite život sa svojom srodnom dušom

Zamislite prije svega, kako biste se osjećali da je vaša srodna duša tu, uz vas. Ispunite svaki svoj dan ljubavlju. Osmislite koliko biste nekoga mogli da volite, a kada se taj neko pojavi, jednostavno mu poklonite svoju ljubav.


3. Potrudite se da postanete najbolja verzija sebe

Dok čekate svoju srodnu dušu, radite na svojim kvalitetima, trudite se da budete najbolja verzija sebe. Postanite osoba kakvu biste sami za sebe voljeli.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.