x

3 razloga zašto biste mogle da budete srećnije sa nižim muškarcem

Sajt "Bright Side" je malo istražio zašto biste mogli da budete srećniji sa nižim muškarcem, a prikazali su i neke intrigantne razloge zasnovane na nalazima stručnjaka.

1. Manja vjerovatnoća da će se razvesti

Istraživanja o visini su sprovedena od 1986. do 2011. kako bi se otkrilo da li visina muškarca utiče na njegove odnose. Prema riječima sociologa sa Univerziteta u Njujorku, proteklih godina su otkrili da se niski muškarci kasnije u životu vjenčavaju u poređenju sa muškarcima prosječne visine i višim muškarcima. Za niže muškarce je također utvrđeno da postoji 32 odsto manja vjerovatnoća da će se razvesti.


2. Niski muškarci provode više vremena u obavljanju kućnih poslova

Istraživanja pokazuju da niski muškarci više čiste po kući u odnosu na visoke muškarce. Studija je pokazala da su niži muškarci obavljali oko osam sati i 28 minuta kućnih poslova svake nedjelje, za razliku od visokih muškaraca, koji su radili oko sedam sati i 30 minuta nedjeljno. Ovo bi moglo biti od koristi ako ste žena koja vrlo ozbiljno shvata čišćenje kuće i pranje veša.


3. Oni također zarađuju više

Prema istoj studiji, 78 odsto niskih muškaraca zarađuje više od njihovih supružnika/djevojka. Muškarci prosječne visine, s druge strane, zarađuju oko 69 odsto više, a visoki muškarci 71 odsto više u domaćinstvu. To znači da bi niski muškarci mogli u potpunosti izdržavaju svoje partnerke na najbolji mogući način, kako kada su u pitanju kućni poslovi, tako i kada je u pitanju finansijska stabilnost porodice.


(B92)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.