3. „Vivia Run&More Weekend“ prvi je festival koji će se ovog ljeta održati u regionu

17.07.2020 20:00 Do 19.07.2020 19:00

„Humanitarni regionalni teniski spektakl „Adria Tour“ u organizaciji najboljeg tenisera svijeta  Novaka Đokovića najveći je teniski događaj koji je Banjaluka imala i iz tog razloga odlučili smo da festival pomjerimo za 15 dana kasnije, kako bi svi naši takmičari, navijači i posjetioci, mogli prisustvovati dobrotvornim mečevima vrhunskih asova bijelog sporta koji se u okviru turnira igraju 3. i 4. jula u Banjaluci“, saopšteno je danas iz Organizacionog odbora 3. „Vivia Run&More Weekend“ festivala, dodavši, da će se festival, čiji je centralni događaj m:tel RMC Banjaluka polumaraton, iz gore pomenutih razloga, održati 15 dana kasnije, tj. u terminu od 17-19. jula.

„Živjeti u eri Novaka Đokovića je privilegija i srećni smo što je Banjaluka jedan od gradova domaćina Adria Tour-a i što ćemo svi zajedno imati priliku da na terenima TK Mladost gledamo i uživamo u mečevima prvog tenisera svijeta Novaka Đokovića, te igrača iz svjetskog teniskog vrha među kojima su i treći teniser planete, trostruki gren slem finalista i osvajač 16 ATP pehara Austrijanac Dominik Tim, Njemac Saša Zverev, Bugarina Grigor Dimitrov - trenutno 19. igrač na svijetu, te brojni regionalni teniski asovi”, stoji u saopštenju Organizacionog odbora 3. „Vivia Run&More Weekend“ festivala i m:tel RMC Banjaluka polumaratona. 

Organizatori m:tel RMC Banjaluka polumaratona izrazili su veliko zadovoljstvo što će Banjaluka u julu mjesecu biti ponovo grad sporta koji će posjetiti velika evropska sportska imena - prvo na trenutno najvećem dobrotvornom teniskom turniru na Balkanu koji je osmišljen kako bi se prikupila sredstva za humanitarne projekte širom regije, a onda i kao domaćin prve polumaratonske trke koja se ove godine trči u regionu i prvog festivala koji se realizuje nakon korona virusa. 

Na programu 3. “Vivia Run&More Weekend” festivala, u subotu 18. jula su: m:tel RMC Banjaluka polumaraton, Beko 10k - trka na 10km, 5k Team Run - timska trka na 5km, Tropic Bambini maraton - trka za djecu uzrasta od 2-7 godina i Vienna Color Fun Run - najzabavnija i najšarenija trka humanitarnog karaktera u dužini od 3km. Sve trke osim dječijeg maratona, zbog očekivanih viših temperature vazduha u julu mjesecu, realizovaće se u večernjim časovima. 

“Prijave su i dalje otvorene, a sve one koji su se već prijavili za jednu od trka u Banjaluci obavještavamo, da se njihove kotizacije, prebacuju na novi termin 18. juli”, naglasili su organizatori. 

Nova satnica trka i line up festivala čekaju vas na oficijelnoj stranici organizatora  https://runandmore.org/ 


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.