x

39.900 € Nov stan - garsonjera, pored tramvajske stanice u Sarajevu!

Više informacija na: +387 62 817 711 (Viber ili WhatsApp)

Nov useljiv stan (garsonjera) pored tramvajske stanice na Stupu u Sarajevu, naselje Bulevar, novogradnja, uknjiženo, useljivo, na glavnoj saobraćajnici pored tržnog centra...  

Detaljniji opis možete pročitati u nastavku ispod slika...

Stan - garsonjera je useljiva, upisana u ZK, a nalazi se u Sarajevu na Stupu, preko puta Braća Mujić benzinske pumpe na glavnoj saobraćajnici odakle tramvaji prolaze u novoizgrađenom rezidencijalnom naselju Bulevar. Riječ je o projektu koji se može pohvaliti visokim standardom gradnje, odnosno visokom kvalitetom života koju će ponuditi budućim stanarima. Nalazi se na 7. spratu od ukupno 9 spratova.


Otvoren je pogled prema naseljima Stup, Ilidža, Otes, Doglodi, Dobroševići, Rajlovac, Briješće... WC je opremljen (keramika, šolja, tuš kabina, lavabo sa ormarićem). Također, stan je opremljen i klima uređajem. Ukupna kvadratura je 30,10 m. Sa balkona i iz dnevnog boravka gledate na glavnu saobraćajnicu i tramvajske pruge. Udaljenost od tramvajske stanice je 2 minute hoda, dok je 3-5 minuta vožnje udaljenost od domova zdravlja, pijaca, velikih tržnih centara, sarajevske Ilidže i ilidžanskih unverziteta, bazena, aqua parka, aerodroma, brze ceste, autoputa, najvećeg besplatnog dječjeg parka u BiH Safet Zajko itd.


Udaljenost od parka Vrelo Bosne je 10 minuta, dok je udaljenost od Starog grada i Baščaršije 15 minuta vožnje. Udaljenost do planina, olimpijskih ljepotica Bjelašnice i Igmana je 30 minuta, dok je udaljenost do Jahorine i Ravne planine 45 minuta vožnje. Odmah pored zgrade se gradi tržni centar, a otvaranje je planirano krajem 2020. godine. Bitno je spomenuti da je plaćen priključak električne energije u iznosu od 1017,00 KM, tako da budućem vlasniku ostaje još samo dodatni trošak notara i poreza 5 odsto, osim ukoliko nema potrebne uslove za oslobađanje od poreza. Režije su izuzetno niske, otprilike nekih 50 eura mjesečno.

Kontakt br. +387 62 817 711 (Viber ili WhatsApp)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.