x

4 tipa parova i kombinacija koja najduže traje

Način na koji se parovi odnose jedni prema drugima ne otkriva samo neke stvari o trenutačnom stanju njihove veze. To također može predvidjeti koliko će dugo ostati zajedno.

Jesi li ikada razmišljala kakvu vezu imaš sa svojim partnerom? Je li vam harmonija osobito važna ili ne preskačete svađu? Vlada li strast ili prijateljstvo? Što za vas znači ljubav? Ukratko, kakvi ste kao par?

Prema jednom istraživanju, odgovori na ova pitanja otkrivaju mnogo o vašim šansama da postanete trajno sretni jedno s drugim. Znanstvenici sa Sveučilišta Illinois pratili su oko 400 parova u srednjim dvadesetim godinama u razdoblju od devet mjeseci. Uočili su tipične razlike u ophođenju, prema čemu su razvili sljedeće četiri kategorije…


1. par blizu-daleko Za ovu vrstu para karakteristični su stalni usponi i padovi osjećaja. Ponekad se partneri osjećaju kako su iznutra potpuno privučeni jedno drugim, a onda im opet treba udaljenost. „Često donose odluke na temelju negativnih iskustava ili procjena odnosa“, kaže Brian Ogolsky sa Sveučilišta Illinois. Na početku nove veze takvi parovi jako paze da vrijeme provedu odvojeni jedno od drugog. „Naglašavaju svoju individualnost na način koji je prilično neobičan za ljude koji su se tek zaljubili“, dodao je.

2. par ljubav-mržnja Ovu vrstu para karakteriziraju njihovi strastveni osjećaji, koji bi se mogli opisati i kao odnosi ljubavi i mržnje. Ne mogu jedno s drugim, ali ni jedno bez drugog. Kod njih često leti perje. A potom se vole pomiriti seksom. Međutim, stalne svađe negativno utječu na zadovoljstvo s vezom, tvrdi istraživanje.


3. društveno uključeni par Za ovu vrstu parova tipično je da su jako društveno uključeni. Partneri dijele krug prijatelja i blisko razmjenjuju ideje sa svojim prijateljima, uključujući i one o pitanjima veze. To je dobro za sreću u ljubavi: „Ako imate zajedničke prijatelje, osjećate se bliskije i povezanije kao par“, kaže Brian Ogolsky.

4. samo nas dvoje Karakteristično za ovaj par je da odluke donose u partnerstvu. Partneri se poštuju i razmatraju ono što je važno jedno drugome. Veza je najveći prioritet. „Ovi parovi jako brinu jedni o drugima, vjeruju jedni drugima i predani su“, rekao je Ogolsky.


(24sata)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Bok prijatelji, ja sam Naomi Samuel, nova sam ovdje, ne znam kako stvari ovdje funkcioniraju, ali ovdje sam pročitala dobre komentare i dodat ću malo iz svog života jer će mnogima biti od koristi mi ovdje, u potrazi za odgovorima i odnosima za rješavanje problema. Bila sam četiri godine u vezi sa Samulom, on je prekinuo sa mnom, učinila sam sve da ga vratim, ali sve je bilo uzalud, toliko sam ga željela zbog ljubavi koju gajim prema svom mužu, pitala sam ga o svemu sam obećao, ali on je odbio. Objasnila sam problem svog odnosa s kolegicom na poslu i ona mi je predložila da se radije obratim ljubavniku koji bi mi mogao pomoći da napravim ljubavnu čaroliju da vratim muškarca kući, ali ja sam žena koja nikad nije vjerovala u magiju, imala sam nema izbora , probala sam, kontaktirala sam vrača i rekao mi je da nema problema da će sve biti u redu u roku od tri dana, moj bivši će mi se vratiti u roku od tri dana, dr alaba je bacio urok i svaka druga amajlija u njegovom do hrama u moje ime usred noći. Začudo, drugi dan je bilo oko podneva. 16.00 Zvali su me sa nepoznatog broja, nazvao me bivši muž, bila sam toliko iznenađena da sam se javila na telefon, vidjela da je to moj muž, dugo smo razgovarali i sve što je rekao je da mu je žao. . jer je sve bilo krivo, rekao je da želi da mu se vratim da me voli još više. Bila sam tako sretna i otišla sam kod njega, kako smo počeli sretno živjeti zajedno i dan danas. Od tada sam obećao da ću podijeliti svoje dobre vijesti s ljubavnim igrama koje rade savršeno bez ikakvih nuspojava. Imam čvrstu namjeru da netko za koga znam da ima problema u vezi može pomoći takvoj osobi upućujući mu jedinu pravu i moćnu provjeru pravopisa koja mi je pomogla riješiti problem u braku. email:[email protected] možete mu poslati email ako vam je potrebna pomoć u vašoj vezi možete ga kontaktirati na WhatsApp i Viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744