x

sve spremno

400 zvanica, 2 vjenčanice 20.000 eura, najskuplji meni: Mihajlo Šaulić i Marina spremili gala vjenčanje, a od cifre će vam se zavrtjeti!

Mihajilo Šaulić, sin pokojnog pjevača Šabana Šaulića, i njegova trudna izabranica Marina Velimirović izgovoriće sudbonosno "da", a proslava će biti organizovana u jednom od najelitnijih beogradskih hotela.

Prema ekskluzivnim saznanjima Kurira, mladenci su za vjenčanje izdvojili više od 70.000 eura. Oni su za svadbeno veselje u hotelu iskeširali čak 48.000 eura, dok su za dvije vjenčanice koje će Marina nositi odvojili 20.000 eura.


- Marina će nositi dvije vjenčanice, jedna je naručena iz inostranstva i čeka se da stigne, dok je drugu dizajnirao poznati srpski kreator Igor Todorović. On je kreirao i odijelo za Mihajla. Znam da su samo za vjenčanice dali 20.000 evra, uopšte nisu štedjeli, nego su se potrudili da priušte sve što žele kako bi im dan svadbe bio nezaboravan - otkrio je za Kurir dobro obaviješteni izvor blizak budućim mladencima.


- S obzirom na to da se ženi sin Šabana Šaulića, biće mnogo muzičara među zvanicama i siguran sam da će se latiti mikrofona. Oni su angažovali bend Alibi, koji će biti zadužen za dobar provod. Šaban je s njima sarađivao. Muziku nisu puno platili jer će biti bakšiša, pa je cijena za cijeli tim samo 1.500 eura - objasnio je on.

Inače, buduća supruga Šabanovog sina je diplomirani pedagog i radi kao prosvjetni radnik. Mihajlo, koji je inače generalni konzul Srbije u Cirihu, za kuma je odabrao dugogodišnjeg prijatelja koji se ne bavi javnim poslom, dok će Marini kuma biti najbolja drugarica. Prema riječima našeg izvora, ovoj svadbi će prisustvovati 400 zvanica. Oni su odabrali najskuplji meni u tom hotelu, pa je cijena po osobi 120 eura.


Mihajlova majka Gordana Šaulić, pred samo vjenčanje, otkrila je za Kurir kako se osjeća.

"Uzbuđena sam jako, teku posljednje pripreme, evo baš sada sam kod frizera. Pripreme za vjenčanje traju od jutros, svi su ovdje, a mladenci su u hotelu gdje će se i spremati", rekla je Goca na početku."U 16 sati očekuje se skup zvanica, jedva čekam da sve počne. Ovih dana u meni se miješaju sreća i tuga, za mene je ovo tužan dan jer je Šabanova najveća želja bila da se njegov sin Mihajlo oženi, a sada mu se ova želja i ispunila", zaključila je Goca za Kurir.

..

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.