x

5 trendova u svijetu vjenčanja za 2020. godinu

Svaka nova sezona vjenčanja donosi nove ideje i trendove koji predstavljaju inspiraciju i osvježenje u industriji vjenčanja.

Zahvaljujući tome, svaka od proslava može se učiniti još ljepšom i individualnijim. Ako planirate vjenčanje ove godine, pogledajte nekoliko novih trendova za vjenčanje.

#1 Eko ceremonija

Srećom, trend ekološke svijesti raste. A to se odnosi i na ceremonije vjenčanja. Mladenci sve više razmišljaju o tome kako da njihov trijumf učine “štedljivijim” za okolinu. Na primjer, poslije vjenčanja, predajte otpad na preradu, kupite prirodne proizvode (isto važi i za cvijeće), a takođe održavajte ceremonije na svježem vazduhu, bez nepotrebnih ukrasa, jer je priroda tako lijepa.

#2 Jestivo cvijeće

Jestivo cvijeće je još jedan lijep trend svadbene proslave 2020. Ovo cvijeće može da ukrasi tortu, bude u kockicama leda, salatama i pićima.

#3 Self bar

Šta kažete na to da ne čekate konobara, nego sami sebi natočite čašu vina? A radi praktičnosti, najbolje je koristiti barove gdje može biti nekoliko opcija za piće. Tako možete da uštedite na barmenu.

#4 Dobrotvorni aspekt

Organizujte otkup buketa ili vjenčane boce šampanjca – sada je popularno novac donirati u dobrotvorne svrhe.

#5 Fotografisanje

Budući da su društvene mreže danas dio našeg života, jedan od trendova 2020. godine je da za vjenčanje prilikom fotografisanja odaberemo različite teme, naravno na osnovu interesa bračnog para. Ovo će biti odličan način da se zabavite i omogućiti gostima i mladencima da naprave elegantne smiješne fotografije. Na primjer, u stilu vaših omiljenih filmova. I da, za ovo je bolje pozvati profesionalnog fotografa.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.