x

A ISMIJAVALA JE LUNINU: KIJA UPROPASTILA KOSU! (FOTO)

Lunine fan stranice su se uveliko raspisale o Kijinoj frizuri posljednjih dana, za koju kažu da je očajna, a razlog više za to jeste što je i sama pobjednica Zadruge nerijetko prozivala Đoganijevu zbog njene kose u Zadruzi. 

Kiji Kockar se obilo o glavu, ali bukvalno, to što je u Zadruzi ismijavala Lunu Đogani na račun kose. Kockareva je u rijalitiju u više navrata urlala na svog sada već bivšeg muža: "Nisi za bolje od sintetike i loše nadograđene kose",a sada se i sama našla na udaru suparničkog tabora, koji ismijava njenu kosu. 


Luna je u Zadruzi istakla kako joj produkcija nije omogućila frizera u rijalitiju, a koji je bio neophodan da se njeguje nadogradnja. Upravo na račun njene frizure Kijini fanovi su pravili hejt stranice pod nazivom "Luna, operi kosu". Kako rat fanova i dalje traje, sada su fanovi Lune Đogani počeli da ismijavaju Kijinu kosu. 


Kako se Kija nije podvrgla tretmanu nadogradnje, ona se našla na tapeti zbog toga što je uništila kosu od prekomjernog farbanja, te korištenja jakih kozmetičkih sredstava. Kockareva se od izlaska u spoljni svijet u više navrata bacila na razne frizerske tretmane, tako da je njena kosa vidno upropaštena. Kako je prije par dana skratila kosu i ofarbala se u "sijedu" boju, primijetno je da joj je kosa dosta rjeđa, pa su pale prozivke kako ćelavi. Uz to, od svilenkaste, njegovane kose boje meda, kakvu smo je zapamtili u Zadruzi, sada nema ni traga. 



Ekskluziva.ba

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Kosa?Metla je jos i epitet za ovo sta ona ima na glavi.Odvratno