x

A predviđali im brak! Strugar Tamaru varao sa Milicom 2 mjeseca?! Evo šta je pjevačica prvo uradila kad je ušla u stan!

Milica Todorović navodno je glavni razlog kraha veze Petra Strugara i njegove djevojke Tamare Gavrilović.

Petar Strugar čak dva mjeseca je bio nevjeran bivšoj izabranici, dizajnerki enterijera i plesačici Tamari, sa kojom je bio godinu i po dana u ljubavi.

"Petar i Tamara su se jako voljeli, toliko je ta ljubav bila jaka da je čak i javno pokazao. Upoznali su se u konjičkom klubu, a upravo ljubav prema konjima ih je spojila. Čak su i jahali zajedno i svi su mislili da će se vjenčati, ali se pojavila Milica", govori dobro obaviješten izvor i otkriva kako je Petar prevario Tamaru.


"Petar je nakon upoznavanja počeo da se dopisuje sa Milicom, a za to, naravno, nije znala Tamara. Nedugo zatim su se i vidjeli na večeri, na kojoj je romansa i počela. Kako je vrijeme prolazilo, Milica je insistirala da prekine vezu u kojoj se nalazi, ali Petar nije mogao. Bilo mu je žao Tamare, sa kojom je samo dva mjeseca prije toga otpočeo zajednički život. Međutim, sve češća odsutnost od kuće, ali i sakrivanje telefona, natjerali su Tamaru na sumnju, koja se i ispostavila kao opravdana. Tamari je drugarica rekla kako je čula da se Milica hvali da je sa Petrom otpočela romansu, u šta se nedugo nakon toga i sama uvjerila", završava priču.


Bivša Strugarova je navodno u njegovom telefonu vidjela poruke i fotografije od Milice, što ju je šokiralo. Odmah nakon saznanja se spakovala i iselila iz stana prekinuvši sa Petrom svaki kontakt.

S obzirom na to da je Tamara dizajner enterijera, mnoge stvari u Petrovom domu odabrala je upravo ona, što je, Milici počelo da smeta, te mu je nedavno tražila da izbaci sve stvari koje imaju veze sa njegovom bivšom.


U prilog našim saznanjima ide to što su na društvenoj mreži Instagram još uvijek vidljivi komentari u vidu srca koje je Strugar ostavljao bivšoj dragoj, kao i fotografije na kojima Tamara jaše konja u konjičkom klubu, a koje je Petar takođe komentarisao. Sumnje da poslije svega nisu ostali u korektnim odnosima potkrepljuje činjenica da su se otpratili sa ove društvene mreže.

Miličin PR nije odgovarao na pitanja o ovoj teme. Petar Strugar je takođe eskivirao pozive i poruke.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.