x

ZA 2023. GODINU

Abarth 595 i 695 predstavljeni u historijskom trkaćem ruhu

Abarth je uveo neke promjene u svoju ponudu za 2023. modelsku godinu.

Prvi put Abarth nudi Orange Racing narandžasto "ruho" za svoje automobile, a nastalo je kombinacijom legendarne žute i crvene boje ovog branda, koje se također nalaze na poznatom logotipu sa škorpionom.

Ova boja odaje počast historijskoj vezi između Abartha i Fiata 131 Racing Volumetrico Abarth sa svojom Orange Racing 255 bojom. Ova boja je sada dostupna za Abarth 595 i 695 za modelsku 2023. godinu.


Osim nove boje, Abarth je promijenio i svoju strukturu kupovine kako bi bila jednostavnija i modernija. Moguće je birati između dvije "duše", a to su Turismo i Competizione.

Turismo više "naginje" prema stilu i udobnosti, uključuje sjedišta presvučena crnom kožom, set 17-inčnih Turismo felgi i Turismo oznaku, dok oni koji izaberu Competizione dobijaju karakteristike koje odgovaraju sportskim performansama uključujući Sabelt Carbon sjedišta, set Competizione felgi, diferencijal s ograničenim proklizavanjem i oznaku Competizione.


Nakon toga će kupac birati između dva paketa opreme. Tech paket je dizajniran za one koji žele više tehnologije u svojim automobilima, a podrazumijeva 7-inčni Navi sistem i automatski klima uređaj. Comfort paket je dizajniran za one koji traže premium karakteristike kako bi se istakli u svakoj prilici. Dio ovog paketa su Beats ozvučenje i Xenon prednja svjetla.

Ovi izbori su dostupni za Abarth 595 i 695, kao i za kabrioletsku i hatchback izvedbu. Opcije performansi kao što su Record Monza Sovrapposto izduvni sistem Brembo kočnice nude se samo za snažnije 695 modele.


(Klix)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.