x

Aca Lukas bijesan: Lipu finansiraju tri Albanca da pravi haos u Srbiji, oni hoće našu državu!

Folk zvijezda Aca Lukas reagovao je na objave  Due Lipe, a potom iznio kritički stav prema postupku pjevačice.

Pjevač je u ispovijesti za Srpski telegraf iznio detalje zbog čega ga je taj njen postupak najviše isprovocirao, te ko zaista stoji iza svega.

- U njenoj objavi najviše me isprovocirala karta Albanije sa sve Kosovom. To je namjerno urađeno. Manje bi me isprovociralo da je stavila Kosovo zasebno nego što je Kosovo stavila u Albaniju. Ja samo kažem da je to očigledno plaćena propaganda. Pretpostavljam da je plaćena za to. Situacija oko Kosova će biti onakva kako se odluči od onih koji o tome odlučuju. Izuzetno me provocira što je to propaganda da bi napravila kartu te neke njihove "velike Albanije". Iritantno je to. Tri Albanca koji žive tamo hoće našu državu, mi im ne damo i to je to. Ova priča da Kosovo Dua Lipa stavlja u Albaniju ne pije vodu. Zato sam reagovao - izjavio je folker za Srpski telegraf.


Inače, Aca je nedavno objavio opširan komentar na ciljani potez Due Lipe, koju prate milioni ljudi širom svijeta, što čitavom slučaju daje još ozbiljniju notu.

- Kosovo je Srbija! Međutim, moja savjest i obraz mi nalažu da na ovakve provokacije, ničim izazvane, imam potpuno pravo da odgovorim dotičnoj umjetnici! Za razliku od nje, meni ovo niko nije platio, ovo je moj patriotizam, i uz poštovanje svih vjera i nacija, čiji patriotizam poštujem, dozvolićete da iskažem nezadovoljstvo i odgovorim na njenu provokaciju! To je moje pravo i niko mi ga ne može osporiti! Psovke koje su upućene meni od raznoraznih nedorečenih i isfrustriranih likova mi nisu smetale, ali neću dozvoliti da ovo komentarisanje preraste u šovinističku o.giju raznoraznih dokonih kretena - rekao je, između ostalog, tada Aca.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.