x

odbrusio

Aca Lukas kipti od bijesa nakon što je Maca Diskrecija otkrila da je spavala s njim: Nije birao riječi!

Folker Aca Lukas, pobijesnio je zbog izjave starlete Senade Nurkić, poznatije kao Maca Diskrecija, koja je izjavila da je bila intimna sa njim.

Naime, Maca je tokom gostovanja u emsiji "Amidži šou" 21. septembra, na pitanje sa kojim muškarcem sa javne scene je bila, a da javnost za to ne zna, odgovorila da je to Aca Lukas.

Ovim povodom, sada se oglasio i Lukas.


- Svaki debil može da kaže nešto na televiziji i vi zovete mene! Ko je bre Maca Diskrecija? Da li ja ličim na nekog retardiranog umobolnika, mentalno zaostalog? - rekao je Lukas.

- Ne razumijem, svako može na televiziji da kaže šta hoće za uspješne ljude! Evo, ja sam j.... Melaniju Tramp, zovi sad nju pa je pitaj za to, da vidiš da li će da kaže nešto što je tamo neki Aca Lukas rekao za nju, šta bi bilo - bijesnio je Aca.


Podsjetimo, Macina majka Enesa Hodžić tvrdila je 2015. godine da je pjevač njenoj kćerki "obećao da će je progurati u "Zvezde Granda", ali da od toga nije bilo ništa. Lukas je još tada negirao da je imao bilo šta sa Macom.

- Dokle će, bre, ljudi više preko mojih leđa da dolaze do neke slave i popularnosti?! Nemojte me više zvati zbog te starlete i "Parova". Kako možete mene da miješate s njima? Nikad nisam čuo za tu osobu. Kakve, bre, "Zvezde Granda" - rekao je folker 2015. godine.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.