x

prvi put govori o tome

Aca Lukas konačno otkrio sve o dešavanjima u Zvezdama Granda i šta su mu majke nudile u zamjenu za njegov glas!

Folk zvijezda Aca Lukas objavio je prije nekoliko dana na svom Jutjub kanalu dugoočekivane pjesme s novog albuma „Uspavanka za ozbiljne bebe“, a za kratko vrijeme gotovo sve numere postale su najslušanije na ovoj platformi. Lukas za„Alo kaže da se nadao ovakvom uspjehu, te da jedva čeka da nove hitove zapjeva pred svojom publikom.

S obzirom na to da nema dlake na jeziku kada komentariše aktuelna dešavanja, pitali smo ga šta misli o skandalima koji se dešavaju u „Zvezdama Granda“, u čijem je žiriju nekada bio član, ali ovakav odgovor nismo očekivali.


- Niko ne tjera kandidate da dolaze na takmičenje i zaista ne znam zbog čega se digla tolika fama. Roditelji tih klinaca misle da će to što im dijete postane pjevač u „Zvezdama Granda“ riješiti sva životna pitanja i da ne treba ništa drugo da rade u životu. Dok sam bio član žirija, gledao sam kako očevi i majke padaju u nesvijest, kako se koče, kada im dijete ne prođe u naredni krug, a tek da ne pričam o nekim situacijama za koje znam, a koje nisu nimalo normalne - rekao je Lukas, pa na naše insistiranje otkrio o čemu se radi.


- Meni su majke dovodile svoje kćerke i nudile mi njih i njihove brojeve telefona samo da prođu... Nikada nisam to htio da prijavljujem, ali tim kandidatkinjama nikada nisam namjerno želio da dajem glas. Pa nisam došao u tu fazu da na taj način moram da imam odnose i da imam djevojke, to je van pameti - rekao je Lukas bez dlake na jeziku.

Na pitanje da li je trenutno sam i kakva djevojka mora da ga privuče, Lukas je rekao:


- Nisam zainteresovan da imam vezu, s tim što se to nikad ne zna. Iskren da budem, nemam određeni tip žene, ali prosto mora da se desi neka magija, neka inicijalna kapisla, da se tu nešto zakuva, da mi skrene pažnju i da mislim o njoj 24 kroz 7. E, ako je to nešto kilavo i ako ja ne gorim, onda piši propalo - ispričao je Aca, a onda otkrio kada je posljednji put imao „leptiriće“.

.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.