x

hit prizor

Aca Lukas nije izdržao: Zahrkao na stolicama kao kod kuće, putnici u nevjerici!

Aca Lukas je, po svemu sudeći, mrtav umoran. Kako i ne bi bio kad radi kao singerica.

Toliko ima nastupa da ne može da stigne da se odmori kod kuće kao čovjek, pa jedino između letova stigne da odspava malo. U prilog tome svjedoče paparaco fotke Kurira.

Popularnog pjevača smo spazili prošle nedjelje na aerodromu u Diseldorfu oko sedamnaest časova. Tada je bio sam, a vraćao se iz Njemačke za Srbiju. Čim se čekirao, odmah je došao na gejt. U tom trenutku nije bilo mnogo putnika, pa se opružio na četiri stolice, piše Kurir.


Spavao je skoro pola sata, a onda mu ta poza nije odgovarala, pa se uspravio na jednu stolicu i opet zaspao. U dubokom snu je bio dok mu nije zazvonio telefon. Trgao ga je iz sna i od tada je pjevač bio na telefonu. Ubrzo su stigli i ostali putnici, koji su ga posmatrali i što je spavao, spavao je. Bar se malo odmorio od nastupa. Ovo nije prvi put da pjevač iskoristi priliku da prilegne. Gdje god mu se ukaže šansa, on se odmori od puta i rada. I nedavno je u intervjuu pričao o tome koliko se odmara i kada.


Aca Lukas ima posebnu teoriju o spavanju, koju je nedavno iznio.

- Čim spavam duže od dva sata, a da nisam ustao da popušim cigaru u međuvremenu ili da prošetam od sobe do sobe, ja sam umoran. Sad sam samo umoran i želim da me svi ostave na miru, jer mi je potreban zasluženi odmor. Mogu nekad i da se odmorim. Mada meni je i moj posao odmor, ali valja nekad da se duže odspava - rekao je Lukas.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.