x

TVRDI DA ĆE BITI HIT

Aca Lukas otkrio da je snimio duet sa Severinom, ranije ju je napadao zbog stava o Srebrenici!

Folker Aca Lukas je tokom gostovanja na Extra TV-u otkrio da je snimio duet sa Severinom, koju je ranije napadao zato što je rekla da je u Srebrenici bio genocid.

"Snimili smo baš lijepu pjesmu. Ne znam kada će izaći, ali odlična je. Snimljena je, iako nema još naziv, lupio bih glupost kada bi sada rekao kako se zove... Sjajna je pjesma, stvarno je onako baš jedan hit. Baš je dobra...", rekao je.

Ovom prilikom najavio je da će 13. maja održati koncert u Areni Zagreb.


"Svi koji dođu neće nijedan promil žaliti što su došli, a svi oni koji ne dođu na koncert, a imaju nekoga ko je bio, kada im ispriča kako je bilo - oni će žaliti. To potpisujem, jer smo se tako naoštrili i spremili. Ovo je prvi pravi organizacijski koncert, onako kako se doista koncerti rade. Zahvaljujući upravo Extra FM-u, prvi put osjećam koncertnu euforiju. Čak ću doći prvi put, ali prvi put na neki svoj koncert dan ranije, što stvarno ima težinu", dodao je.


Podsjećamo, Lukas je prošle godine kritikovao Severinu zato što je tokom emisije "Konačno petak" rekla sljedeće:

"Ja sam sad ispala najgori ustaša rekavši da je u Srebrenici bio genocid - što i je bio genocid, kako god oni to nazivali: veliki zločin, mali zločin ili srednji zločin. Radi se samo o tome, da ako je bio genocid, onda bi neka država toj državi trebala platiti odštetu. Mislim da samo zbog toga oni ne priznaju da se to tako zove."


Lukas je na ovo kazao da Severina širi mržnju prema njegovom narodu.

"Šta je ona rekla? To da li smo mi genocidan narod, tek nismo ako je ona rekla. Šta ona ima o tome da priča? Ako već idemo da pjevamo tamo, oni ovamo, mi ne bi trebalo da se bavimo time. Ima ko će o tome da priča, postoje sudovi, političari. To što je ona rekla, nije tačno, naravno. Koga zanima šta ona priča, njen posao je da pjeva", ispričao je u emisiji "Ekskluzivno".

.

.

.

.

Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.