x

Aca Lukas: Pomirio sam se sa Cecom i sa Karleušom!

Pjevač Aca Lukas otkrio je za domaće medije da se pomirio sa koleginicama Jelenom Karleušom i Cecom Ražnatović. Naime, on se prošle godine posvađao sa Karleušom, jer je opsovao njenu majku Divnu, a sa Cecom je prestao da priča zbog bivše supruge Sonje.

Aca sada objašnjava da je normalno da se sa prijateljima nekada posvađaš i da će za pomenute pjevačice uvijek biti tu.

– Normalno je da se sa prijateljima zakačiš ili da vam u nekom trenutku zahladne odnosi. Pa posvađaš se i sa ukućanima koje najviše voliš. Ceca je moja sestra, uvijek je bila i biće, a Jelena mi je pravi prijatelj. Za njih dvije sam uvijek tu i u dobru i u zlu. Sa Jelenom se čujem, dopisujem, pitam je kako je… Ma šta god da joj treba, biću tu – kaže pjevač za Hit koji ne želi da komentariše loše odnose između ove dvije pjevačice.


– Ja sa tim nemam ništa. One najbolje znaju kako stoje stvari i da li će da se mire. Gledam svoj život i ne zalazim u tuđe probleme. Dovoljni su mi moji – rekao je.

Podsjetimo, Lukas je do nedavno bio u lošim odnosima sa svim prijateljima sa estrade, sa kojima je nekada bio jako blizak, a čak je jednom i izjavio da je bio najsretniji kada nije bio dio estrade i da ga je sramota što je dio nje.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.