ACA LUKAS - TUZLA - Dvorana Mejdan

22.12.2022 21:00

Datum: 22/12

Mjesto: Dvorana Mejdan, Tuzla

 Najveća žurka na Balkanu, spektakularni koncert Ace Lukasa i Folk Haus benda biće održan 22.12.2022. godine u dvorani Mejdan u Tuzli sa početkom u 21 sat.

Ulaznice su u prodaji na kupikartu.ba kao i u agenciji Travel 4 Fun u Banjaluci i.

Nakon fenomenalnog koncerta u beogradskoj Štark Areni početkom godine, Aca Lukas je rešio da nezaboravan provod ponovi širom regiona. Početak turneje zakazan je za dan uoči njegovog rođendana, a baš tog 3. novembra, Lukas će sada već tradicionalno, održati koncert u Štark Areni, drugi put ove godine.

Nakon brojnih uspeha koji su se nizali tokom Acine karijere, 2021. godinu obeležili su novi projekti - od objavljene autobiografske knjige “Ovo sam ja” koja će biti pretočena u seriju i film “Kafana na Balkanu”, velike turneje na gradskim stadionima širom Srbije, preko albuma “Uspavanka za ozbiljne bebe”, do novih pesmama s albuma “Oskar”- “Opet je danas nedelja”, numera posvećena Džeju Ramadanovskom koja je ujedno i prva numera na pomenutom albumu, “U tri lepe”, zatim duet sa Draganom Mirković “Sad i zauvek”, kao i hit numera “Oskar”. Raznobojnom i jedinstvenom opusu virtuoznog Ace Lukasa u 2022. godini pridodaju se i pesme “Pokidan”, “Jednom” i "Duge staze” koje su oborile sve rekorde slušanosti.

Koncerti Ace Lukasa produkcijski nadmašuju svetske standarde i svaki je za “Oskara”, kao i predstojeći koji nas 22. decembra očekuje u dvorani Mejdan u Tuzli.

REGULAR SE ODNOSI NA TRIBINE I PARTER IZA FAN PIT ZONE

FAN PIT ZONA PREDSTAVLJA PARTER ZONU IZA VIP ZONE. U OVOJ ZONI SU POSTAVLJENI VISOKI STOLOVI BEZ MOGUĆNOSTI REZERVACIJE MJESTA

VIP ZONA PODRAZUMIJEVA ZONU NA PARTERU ISPRED I PORED BINE. U OVOJ ZONI POSTOJE VISOKI STOLOVI SA REZERVACIJOM MJESTA I STOLA A MAKSIMALAN BROJ OSOBA ZA JEDNIM STOLOM JE 6 OSOBA. U OVOJ ZONI JE OBEZBJEĐENA KOMPLETNA USLUGA KONOBARA, POSEBNI TOALETI I IZDVOJEN ULAZ


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.