x

Aca Lukas žestoko odgovorio albanskoj pjevačici: Kosovo je Srbija, d.vaj Lipa!

Stavovi Dua Lipe koje ima na konto Kosova su posljednjih dana naišli na buru komentara u Srbiji, naročito među javnim ličnostima, a jedan od njih je i pjevač Aca Lukas, koji se oglasio na svom Instagramu.

"Kosovo je Srbija! D.vaj Lipa! Gospodo, nažalost i uz izvinjenje svima onima koji su i napisali nešto pametno, ja ću biti prinuđen da isključim komentare. Razlog je očigledan! Iznenadna pojava raznoraznih nepismenih, neobrazovanih, nevaspitanih neandertalaca me je natjerala da to uradim! Ne pada mi na pamet da ovo preraste u rasističku svađu bolesnih i frustriranih idiota! Svi koji me poznaju, dobro znaju da čista obraza pevam u svim delovima ex Ju, i tako će biti i dalje! Međutim, moja savjest i obraz mi nalažu da na ovakve provokacije, n


ičim izazvane, imam potpuno pravo da odgovorim dotičnoj umjetnici! Za razliku od nje, meni ovo niko nije platio, ovo je moj patriotizam, i uz poštovanje svih vjera i nacija, čiji patriotizam svakoga poštujem, dozvolićete da iskažem nezadovoljstvo i odgovorim na njenu provokaciju! To je moje pravo i niko mi ga ne može osporiti!


Psovke koje su upućene meni, od raznoraznih nedorečenih i isfrustriranih likova mi nisu smetale, ali neću dozvoliti da ovo komentarisanje preraste u šovinističku orgiju raznoraznih dokonih kretena! Šta sam imao, rekao sam. I to je samo odgovor na ono što je rekla dotična pjevačica! Hvala", napisao je Lukas uz fotografiju na kojoj pokazuje dva srednja prsta.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.