x

Aco, srce, samo si ti prepoznao svoje prijatelje u mojoj objavi o n.rko dilerima i kriminalcima: Karleuša odgovorila Lukasu!

Rat Jelene Karleuše i Ace Lukasa na Instagramu započeo je sinoć, kada se pjevačica oglasila povodom proslave rođendana Dragoslava Ilića.

Lukas joj je odmah jutros žestoko uzvratio, a podržala ga je Cecina kćerka, Anastasija.

JK  ovo je još više razbijesnilo pa se rat nastavio još žešće.

Ovoga puta bila je mnogo oštrija. Bivši prijatelj nije joj ostao dužan, pa joj je poručio kako ona o kriminalcima ne treba da priča, jer svi oni sa kojima je ona bila ne mogu ni da se nabroje. Naravno, niko nije sumnjao da će Karli uzvratiti, pa je odgovor uslijedio ubrzo.


"Aco, srce, samo si ti prepoznao tvoje prijatelje u mom postu o n.rko - dilerima i kriminalcima. Samo ti srce moje!!! Koliko se sjećam ja nikog nisam imenovala a pogotovo ne tebe. Gdje se ti trpaš i istrčavaš, ko te dira, što se javljaš i zašto vrijeđaš? i to MENE?! Dokle ćeš ti voditi tuđe ratove? Nikada se nećeš opametiti, primaš se kao i uvijek i rade te ko vola. Dokle crni Aco? Za razliku od tebe ja neću da nabrajam šta sam sve učinila za tebe jer #kraljica. Ostavljam te sad tim "prijateljima", gore nisam mogla da ti uradim. Sve najbolje i ne smaraj više sa objavama jer me mrzi da kucam, ti si mi nebitan u moru mojih problema..Ako imaš neki problem reci mi U LICE a ne kao djevojčica da ratuješ na Instagramu. Budi muško!" - poručila je Jelena svom kolegi.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.