x

Adam Đogani sprema tužbu protiv Anabele: Za sve neistine o mojoj majci odgovaraće na sudu!

Adam Đogani, bivši učesnik "Zadruge 2" za portal Republika.rs otkriva da će podnijeti tužbu protiv Anabele Atijas, koja je u emisiji uživo iznijela informacije da mu je majka prodata kao bijelo roblje i dovedena sa Kosova kao kupljena šesnaestogodišnja djevojčica, koja je pobjegla iz kuće zbog maltretiranja i porodičnog nasilja koje je pretrpjela od strane Adamovog oca, Daria Đoganija.

U toku uključenju uživo putem Instagrama Adam će razgovarati sa svojom majkom koja će istinu o svemu iznijeti kroz odgovore na Adamova pitanja. U razgovoru sa Adamom saznajemo da njegova majka neće znati sa kojim ciljem joj postavlja ta pitanja, te će prave informacije isplivati na vidjelo.


- Moja majka i otac su se upoznali preko zajedničkih prijatelja na Kosovu. Nikada nije preživjela nasilje, niti ju je moj otac tukao, kako tvrdi Anabela. Moji se jednostavno nisu slagali i razišli su se mirnim putem. Imao sam tri i po godine kada je majka za vrijeme bombardovanja 1999. godine napustila Srbiju i krenula za Njemačku sa svojom porodicom. Dogovorila se sa mojim ocem da ja ostanem u Srbiji jer nije znala kako će se snaći u velikom gradu daleko od Srbije. Tek kad sam napunio 11 godina mogao sam da je vidim. Volim svoju majku i ona nije loša osoba. Jednostavno nas je razdvojilo ratno stanje i snalaženje za život - otkriva nam Adam i dodaje da je majka stalno pitala za njega, ali da nije mogao da dođe u Njemačku jer su sve granice bile zatvorene:


- Bilo je ratno stanje, moj otac i tetka Nađa su bili uz mene sve vrijeme mog odrastanja. Majka me nikada nije zapostavila niti napustila bez da zna da li sam gladan i na sigurnom. Moji roditelji su se razišli mirnim i civilizovanim putem. Anabela je iznijela gnusne laži da su Đoganijevi nasilnička porodica, te da mi je majka pobjegla od kuće, da je prebijena i da su je maltetirali. Ništa što je iznijela u javnost nije istina i za to će odgovarati na sudu - rekao nam je Adam Đogani.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.