x

potresno

Adio, kapetane naš!Građani širom regiona opraštaju se od Mateja, a njegov drug objavio je ove fotografije!

Otkako je objavljeno da je tijelo Mateja Periša (27) pronađeno u Dunavu, građani ne prestaju da na društvenim mrežama izražavaju žaljenje zbog tragične smrti mladića. Cijeli region bio je ujedinjen svih 139 dana potrage i živio je sa nadom da će Splićanin biti pronađen živ i zdrav. Osim potresnih poruka građana iz regiona, od Periša se oprostio i jedan od njegovih bliskih prijatelja.

Ovaj mladić, koji nije sa Perišem doputovao u Beograd na doček Nove godine, na svom Instagram profilu objavio je četiri fotografije na kojima se nalazi sa Matejem. Na objavljenim fotografijama mogu se vidjeti njih dvojica zagrljeni - na brodiću na kome su radili, u provodu, na putovanjima, ali i na prelijepom vidikovcu sa koga puca pogled na pučinu.


Na jednoj Instagram stranici koja je od početka pratila svaki novi detalj i informaciju vezanu za nestanak mladića iz Splita, sada uz objavljenu fotografiju Mateja stoji poruka da počiva u miru i da je on svoju priču na zemlji završio. Ispod ove fotografije samo su se nizali komentari koji su mahom bili tužni.


- Adio kapetane naš i mirno ti more kapetane naš, plovi sada nebeskim plavetnilom. Tvoja Dalmacija te neće zaboraviti. Počivaj u miru božjem i saučešće porodici - stoji u jednom komentaru, dok u drugom piše:

- Plavi anđeo vraća se svom plavom Jadranu. Dok ovo pišem srce mi puca, mirno spavaj među anđelima.


Komentar koji se nerijetko mogao vidjeti ispod fotografije jeste da Matej "počiva u miru" i da "izjavljuju saučešće porodici".

- Mnogo mi je žao, nadala sam se srećnijem kraju - piše u komentaru, a već u drugom stoji:


- Pretužno, ali bar će naći mir, on i njegova porodica.

Podsjetimo, Periševo tijelo pronađeno je juče ujutru u blizini Ade Huje. Ono je prebačeno na obdukciju koja je utvrdila da se mladić utopio. DNK analize potvrdile su da je riječ o Perišu.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.