x

posljednje zbogom

Adnan Redžović se emotivnim riječima oprostio od Nermina Sukića Bele!

U Sarajevu je 06. aprila preselio na bolji svijet Nermin Sukić Bela. Ova vijest rastužila je brojne njegove saborce, koji su se emotivnim porukama tokom jučerašnjeg dana opraštali od njega.

Danas je objavljeno da će nekadašnjem komandantu sarajevske jedinice Igman 55 dženaza biti klanjana u petak, 09. aprila u 14 h, u haremu Alipašine džamije, gdje će Bela i biti ukopan.

Među onima koji su se oprostili od Bele je i bh. bokser Adnan Redžović. Njih dvojica su bili izuzetno bliski prijatelji i zajedno su radili. Bela je uvijek bio tu uz Redžovića, kako u ringu kao desna ruka, tako i kroz život. 


- Na bolji svijet je preselio moj stariji brat, moj uzor ,moj oslonac, neko od koga sam naučio dosta ko je bio pravi prijatelj. Uvijek nasmijan i spreman na šalu, da pomogne kad zapne, neko ko je pored ringa preživljavao sve udarce i radovao se pobjedama kao da su njegove. Uz njega smo rasli i priželjkivali da budemo kao on, ali je on bio jedan i nedostižan u svemu. Vjernik, borac, sportista, mangup, pedagog, ljubazan prema svima, a oštar i strog prema negativcima, a ko ga voli, voli ga beskrajno. Hvala ti što sam imao privilegiju biti tvoj prijatelj, biti u tvom društvu. Molim dragog Allaha da ti oprosti grijehe i podari najljepše mjesto u Džennetu. Volim te zauvijek - napisao je Redžović uz uspomene u vidu fotografija sa Nerminom Sukićem Belom.

.

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.