x

Afera Baka Prase i maloljetnice: Oglasio se jutjuber i dodatno razbijesnio narod!

Javnost je prije nekoliko dana šokirala vijest o tome da je najpopularniji jutjuber u Srbiji, Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase, imao s.ksulane odnose sa maloljetnicama.

Ubrzo se pojavila i prepiska poznatog influensera sa djevojčicama, koja je podigla veliku prašinu i u medijima i na društvenim mrežama, pa je Baka bio prinuđen da objasni šta se zapravo desilo.


Nakon što su iznijete optužbe protiv njega, Baka je u videu objasnio da su one lažne, ali je priznao da je imao s.ksualni odnos sa djevojčicom koja ima manje od 18 godina. Takođe, u videu se odrekao odgovornosti za to jer, kako je naglasio, danas djevojčice izgledaju mnogo starije.


Influenser je najavio i nekoliko tužbi, između ostalog i djevojci koja je podijelila na Instagramu prepisku djevojčica i Bake, a kojoj su se one, navodno, obratile za pomoć na društvenim mrežama.

Nakon poruka mržnje koje je počela da dobija djevojka koja je iznijela optužbe protiv Bake, i on je pretrpio značajne gubitke. Sponzori, od kojih živi, počeli su da mu otkazuju saradnju zbog narušenog ugleda u javnosti. 

.

.

.

.

.

Izvor: Mondo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.